Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: “Το πρωτάθλημα έχει…”


Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: “Το πρωτάθλημα έχει…”


Διαφ.

Με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και τον διαιτητή, Μαρέσκα, που είχε οριστεί αρχικά στο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας, «Ήμουν ευχαριστημένος από τον διαιτητή του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και περίμενα ανάλογη συνέχεια και στα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς ο ίδιος ήταν ένας εξαιρετικός διαιτητής. Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Μαρέσκα και το ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακού».

Για το πρωτάθλημα, τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί ακόμα, έχουν πέσει πολλά χρήματα. Ο Ολυμπιακός έριξε χρήματα, η ΑΕΚ με τον Ηλιόπουλο έχει ρίξει πάρα πολλά χρήματα όπως και στην περίπτωση του Μαρσιάλ ο οποίος θα είναι και από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα, δίνοντας επιπλέον λύσεις στα χέρια του Αλμέιδα που πλέον έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του».

Για τα χρήματα που έχουν πέσει: «Η UEFA με το νέο φορμάτ βρήκε περισσότερα χρήματα, κάποια από αυτά τα πήραν οι ομάδες και υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν και από μόνοι τους χρήματα, όπως για παράδειγμα πέρσι ο Αλαφούζος που πήρε τον Μπακασέτα ή φέτος ο Ολυμπιακός με τον Κάρμο».

Προσθέτοντας: «Τα γήπεδα γεμίζουν, από τις διοικήσεις εξαρτάται το αν θα έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα, με τον καινούργιο τρόπο λειτουργίας στα γήπεδα θα έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί και με τις μικρότερες ομάδες».

  Επίσημο - Ο Ροντινέι παραμένει “ερυθρόλευκος” - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: