Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Τα μαθήματα του Ηλιόπουλου στον Μαρσιάλ! Η φωτογραφία με τον Super Μάριο ως συνοδηγός γίνεται viral.

Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο


Διαφ.

Ο Άντονι Μαρσιάλ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την Ένωση, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται μέχρι το 2027. Ο Μάριος Ηλιόπουλος, με τη σφραγίδα του οποίου έγινε η μεταγραφή, δείπνησε με τον Γάλλο επιθετικό και του έκανε μαθήματα… ιστορίας του συλλόγου, ξεναγώντας τον στο μουσείο της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με τη LiveSport φέρεται να είπε στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθες σε τεράστιο κοινωνικό μέγεθος. Η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, ήρθες σε ομάδα με ιστορία και πολιτισμό.

height=992
LiveSport

Το βίντεο της παρουσίασης τουν 29χρονου επιθετικού το περιμένουμε εντός της Παρασκευής, ενώ viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία του ως συνοδηγός του Μάριου Ηλιόπουλου, στα υπόγεια του γηπέδου της ΑΕΚ. Πρόκειται για το ιστορικό Citroen C4 του Σεμπάστιαν Λεμπ, παγκόσμιου πρωταθλητή για αρκετές χρονιές στο WRC, το οποίο έχει οδηγήσει επίσης ο σπουδαίος οδηγός, Σεμπαστιάν Οζιέ.

Προφανώς αυτή ήταν άλλη μία συμβολική κίνηση του Μάριου Ηλιόπουλου, καθώς οι δύο προαναφερθέντες οδηγοί είναι συμπατριώτες του Μαρσιάλ, ενώ η Citroen είναι ασφαλώς γαλλική εταιρεία.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα
height=461
Ινσταγραμ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: