Τι έδειξαν τα εργομετρικά του Μαρσιάλ – Η 11αδα του Αλμέιδα με Καλλιθέα

Ποια ήταν τα ευρήματα των εργομετρικών του Μαρσιάλ – Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην 11άδα του Αλμέιδα κόντρα στον Καλλιθέα;

Τι έδειξαν τα εργομετρικά του Μαρσιάλ – Η 11αδα του Αλμέιδα με Καλλιθέα


Διαφ.

Πιο γρήγορα από το αναμενόμενο πιθανώς να αγωνιστεί ο Αντονί Μαρσιάλ με την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Έκανε χθες τα εργομετρικά, έδειξε ότι δεν έχει πάρει κιλά. Υπάρχει αισιοδοξία πως αθλητικά θα είναι έτοιμος πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο. Σήμερα είναι η πρώτη του προπόνηση. Χθες ήταν πολλές ώρες στα γραφεία και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ήταν πολύ ευγενικός με όλους και χαμογελαστός, τόνισε.

height=544

Όσο για το γεμάτο ιατρικό δελτίο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα είπε: Ο Γκατσίνοβιτς είναι στην πιο σοβαρή κατάσταση. Ο Γκαρσία θα επιστρέψει μετά τον Παναθηναϊκό, ο Λαμέλα, ο Οντουμπάτζο και ο Άμραμπατ μπορεί να είναι έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λιούμπισιτς είναι στα κόκκινα, οπότε μπορεί να προφυλαχθεί. Ο Βίντα και ο Μουκουντί είναι έτοιμοι και πιστεύω πως θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Πιστεύω πως οι Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά και Πιερό θα ξεκινήσουν. Παρά τις απουσίες υπάρχουν επιλογές. Ο Αλμέιδα έχει μελετήσει τα ματς της Καλλιθέας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα κάνει προσαρμογές. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: