Αποκάλυψη! Το έντονο παρασκήνιο της αντικατάστασης Μαρέσκα στο Βικελίδης


Αποκάλυψη! Το έντονο παρασκήνιο της αντικατάστασης Μαρέσκα στο Βικελίδης


Διαφ.

Κυριάκος Θωμαΐδης: Στον «αέρα» του Metropolis 95,5 ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε το έντονο παρασκήνιο και πώς φτάσαμε στην αντικατάσταση του Μαρέσκα από τον Παϊρέτο.

O Φάμπιο Μαρέσκα
AP

«Ο Ροσέτι είναι προσεκτικός. Από το Τορίνο είναι ο Ροσέτι, από την ίδια πόλη είναι και ο Παϊρέτο. Τον αντιμετωπίζει επομένως με τη συμπάθεια του συντοπίτη. Υπήρξε σειρά αντιδράσεων από τον Ολυμπιακό για τον ορισμό Μαρέσκα, στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Στις Κάννες διεξαγόταν, μάλιστα, το συνέδριο της UEFA. Εκείνη τη στιγμή ομιλητές ήταν οι κ.κ. Τσέφεριν και Θεοδωρίδης. Το κινητό του κ. Θεοδωρίδη πήρε φωτιά, αφού δεν είχε φροντίσει να το βάλει στο αθόρυβο, οπότε άρχισε να χτυπάει, έστω και υπόκωφα. Μηνύματα, κλήσεις… Συν τοις άλλοις, ο κ. Θεοδωρίδης, λόγω και της θέσης του, έχει μεγάλη γκάμα κλήσεων. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση ήταν όλες ελληνικές… Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το πάνελ, όπου ήταν ομιλητής, μιας και δεν μπορούσε να φύγει νωρίτερα…

Τι είχε συμβεί στην Ελλάδα;», ήταν η πρώτη του αντίδραση, όταν είδε όλες τις κλήσεις. Το μυστικό ήταν ο Μαρέσκα. Τον κινητοποίησαν. Δεν είναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία ότι επικοινώνησε με τον Ροσέτι, αλλά οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

Πιο γρήγορη αντικατάσταση διαιτητή δεν υπάρχει. Ο Μαρέσκα συναίνεσε, μάλιστα, στην αλλαγή… Ο Λανουά δεν γνώριζε την ιστορία με τον Μαρέσκα και το παιχνίδι με τον Χουάνκαρ. Όφειλε, ωστόσο, να του το πει η ιταλική ΚΕΔ. Η αντίδραση, που υπήρξε, από τον Ολυμπιακό οδήγησε στην αλλαγή Παϊρέτο.

Την ίδια στιγμή, χθες το βράδυ, εκφράστηκαν φόβοι από την πλευρά του Άρη και κυρίως από την πλευρά του ίδιου του Θόδωρου Καρυπίδη ότι… υπάρχει θέμα με τον Παϊρέτο. Δεν κινδυνολογούμε, αλλά υφίσταται ζήτημα μεγάλο.

Δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του διαιτητή, έχει να κάνει με τον κύριο Παϊρέτο, που κάνει τον κ. Καρυπίδη να τρέμει και να φοβάται. Μένει να δούμε τι θα γίνει, αν και οφείλουν άπαντες να υποδείξουν ψυχραιμία», είπε με νόημα ο Κυριάκος Θωμαΐδης παραθέτοντας το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο της υπόθεσης. 

O Φάμπιο Μαρέσκα
AP

  Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Για αυτό λέει το "ναι" ο Τσέριν

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: