Νέα ζωή για Βεζένκοφ και Ελευθεριάδου – Έκαναν ήδη το επόμενο βήμα (ΦΩΤΟ)


Νέα ζωή για Βεζένκοφ και Ελευθεριάδου – Έκαναν ήδη το επόμενο βήμα (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

 Στα τέλη Αυγούστου η Νικόλ Ελευθεριάδου, μια από τις κορυφαίες πολίστριες του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, ανακοίνωσε το τέλος μιας σημαντικής κεφαλαίου στην καριέρα της.

Με ένα μήνυμα γεμάτο συναισθήματα, η Νικόλ αποχαιρέτησε την ενεργή δράση, αφήνοντας το κοινό της συγκινημένο και γεμάτο θαυμασμό για την πορεία της.

Στο συγκινητικό της μήνυμα, η Νικόλ αναφέρθηκε στις αμέτρητες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για όλους όσοι την υποστήριξαν. Με λόγια που αποπνέουν αγάπη και ευγνωμοσύνη, η Νικόλ έκλεισε το κεφάλαιο αυτό, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια παρακαταθήκη.

Ο σύντροφος της Νικόλ, Σάσα Βεζένκοφ, δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε αυτή τη σημαντική στιγμή. Με ένα τρυφερό στόρι στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη και τη στήριξή του στη γυναίκα της ζωής του. Το μήνυμα αυτό, γεμάτο συναίσθημα, συγκίνησε τους ακόλουθούς του και ανέδειξε τη βαθιά σύνδεση μεταξύ τους.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Η στήριξη και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον είναι αξιοθαύμαστη, και δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό. Το ζευγάρι συνεχίζει να εμπνέει με τη σχέση τους, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η αλληλοϋποστήριξη, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους προκλήσεις.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Secret, Σάσα Βεζένκοφ και Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά και την επιστροφή του άσου του Ολυμπιακού από το NBA, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν!

Ιδού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eleftheriadou (@nicole_ef)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eleftheriadou (@nicole_ef)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: