Ζεστός ο Ολυμπιακός για το μεγάλο αστέρι του Άρη- Αποφασίζει ο Στογιάκοβιτς


Ζεστός ο Ολυμπιακός για το μεγάλο αστέρι του Άρη- Αποφασίζει ο Στογιάκοβιτς


Διαφ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο, υπογράφοντας για 5 χρόνια τον νεαρό Στέφανο Σπάρταλη, τον οποίο είχε πάρει πριν από δύο χρόνια από την Χίο. Οι Πειραιώτες φέτος δεν έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά διαβατήρια, αλλά γενικώς έχουν πρόβλημα με Ελληνες παίκτες. Εχουν μόνο (από έτοιμους Ελληνες ή με ελληνικό διαβατήριο παίκτες) τον Βεζένκοφ, τον Παπανικολάου και τον Λαρεντζάκη να μιλάνε ελληνικά. Και για αυτό το λόγο προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Στο πλαίσιο αυτό δουλεύουν πολύ τα τμήματα υποδομής και κάθε χρόνο κάνουν πολλές κινήσεις. Και σε αυτή τη περίπτωση, όμως, υπάρχει ένα «αγκάθι». Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, σε όλες τις ομάδες. Όταν κάποια παιδιά φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία πάνε στις ΗΠΑ, στα κολλέγια. Κάτι, που έγινε με τους Πειραιώτες φέτος, με τον Αμπόσι και τον Ροζακέα.

Όπως και να έχει, όμως, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει αυτό, που κάνει, ενώ παράλληλα θα κοιτάξει να ενισχύσει τον ελληνικό του κορμό και με άλλους τρόπους. Εχουμε αναφέρει αρκετές φορές τις περιπτώσεις του Παπαγιάννη και του Ρογκαβόπουλου, ενώ έχει δώσει και τον Τανούλη στο Μαρούσι, που φέτος αναμένεται να δείξει πολύ καλό πρόσωπο.

  Ανυπομονεί ο Μπρινιόλι - “Τα καλύτερα έρχονται” (pics)

Από κει και πέρα, πολλά είναι τα μάτια, που υπάρχουν και πάνω στον Αντρέι Στογιάκοβιτς, ο οποίος προοδεύει ολοένα και περισσότερο και κάποια στιγμή βέβαια θα αποφοιτήσει. Και αν δεν πάει στο ΝΒΑ, επιστρέφοντας στην Ευρώπη είναι σίγουρο ότι θα του την «πέσουν» πολλές ομάδες. Και όλα αυτά εν αναμονή και της απόφασής του για το σε ποια εθνική θα παίξει: στην Ελλάδα ή την Σερβία.

Ο Ολυμπιακός τέλος έχει τα μάτια του και σε ένα άλλο μεγάλο αστέρι από την Χίο, τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου, που παίζει στον Αρη.

Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται και τόσο πολύ καθώς έχει λυμένο το θέμα αυτό σε όλα τα επίπεδα. Και έτοιμους Ελληνες παίκτες έχει και πιτσιρικάδες. Και τι πιτσιρικάδες: ορισμένους από τους κορυφαίους, όπως είναι ο Σαμοντούροβ και ο Αβδάλας. Όχι ότι δεν θα ασχοληθεί αν υπάρξει μία περίπτωση, που να ξετρελαίνει, αλλά δεν έχει την πρεμούρα, που έχει δικαιολογημένα ο Ολυμπιακός.

  Απαντήσεις από ΠΑΟΚ στους Ρώσους για Τσάλοφ: "Μην ανησυχείτε..."

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: