Χαρτάκι σε Μεντιλίμπαρ από Θεσσαλονίκη! “Δύσκολα απειλεί-απειλείται ο Άρης”


Χαρτάκι σε Μεντιλίμπαρ από Θεσσαλονίκη! “Δύσκολα απειλεί-απειλείται ο Άρης”


Διαφ.

«Προτιμούμε να είμαστε σε δουλειά, αλλά καμιά φορά χρειάζεται και μία περίοδος ξεκούρασης. Βλέπουμε και αναλύουμε την κατάσταση των ομάδων, αλλά κάνουμε πράγματα και για τη δική μας βελτίωση» είπε αρχικά γι’ αυτό το διάστημα που τον βρίσκει μακριά από τους πάγκους:

«Η Super League 1 έχει πάνω της τα φώτα και το επίπεδο είναι ανώτερο. Παρακολουθώ και τη Super League 2, αλλά η πρώτη κατηγορία έχει ξεκινήσει ήδη. Θα έχουμε για τρίτη χρονιά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Παρότι δεν έχουν ξεκινήσει οι ομάδες με καλή απόδοση, στην πορεία θα έχουν βελτίωση και θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε για τα φαβορί και απάντησε: «Δεν μπορεί να χριστεί κάποια ομάδα φαβορί, όπως είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια, αλλά νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι αμφίρροπος. Ο Άρης ανέκαθεν, είτε έκανε ανανέωση, είτε κρατούσε τους παίκτες είχε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. 

Στην επιθετική του συμπεριφορά αφήνει την ατομικότητα και είναι συμπαγές σύνολο. Βλέπουμε ότι δύσκολα κάποια ομάδα τον απειλεί από κάτω, αλλά εξίσου δύσκολα πλησιάζει τις από πάνω. Είναι μόνιμα στη 5η θέση χωρίς να απειλείται και να απειλεί. Λόγω της δομής του πρωταθλήματος φέτος, ίσως, τον πλησιάσουν, αλλά με την ποιότητα των παικτών του νομίζω θα ξεχωρίσει στο τέλος.

  Θέμα στην ΕΡΤ πρωί Παρασκευής για τον Μαρσιάλ και την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πολλές αλλαγές δεν είναι εύκολες, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και καθόλου εφησυχασμός. Ο Άκης Μάντζιος χει την εμπειρία να τους διαχειριστεί και σταδιακά να ανεβάσει το επίπεδο». 

Τέλος, αναφέρθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, που καθοδήγησε στο παρελθόν: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα, βαρύ όνομα για τη Super League 2. Ίσως να είναι το μεγαλύτερο φαβορί. Αν δούμε τις μεταγραφές που έγιναν και τους παίκτες που κράτησε, αλλά και το ότι οι ομάδες που έρχονται από τη Super League 1 πάντα έχουν τον πρώτο λόγο, έχει τον πρώτο λόγο, παρότι η Λάρισα είναι δομημένη και ο Ηρακλής μεγάλο μέγεθος».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: