“Τεχνική, σουτ και κλάση”! Τζάμπα ο αντι-Φορτούνης 10 εκατ. για Ολυμπιακό


“Τεχνική, σουτ και κλάση”! Τζάμπα ο αντι-Φορτούνης 10 εκατ. για Ολυμπιακό


Διαφ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει κι άλλη προσθήκη στο ρόστερ του, αν και από την ομάδα τού Πειραιά έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχουν κλείσει οι φετινές μεταγραφές; Η αλήθεια είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε ενίσχυση στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά από τη στιγμή που το παράθυρο για τους ελεύθερους είναι ανοιχτό μέχρι τις 30/09, γιατί όχι;

Ειδικά από τη στιγμή που τις τελευταίες ημέρες, σταθερά, το όνομα του Γιουσούφ Γιαζίτσι εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει διάψευση από την πλευρά τής ΠΑΕ ότι υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον.

Ο διεθνής Τούρκος άσος, άλλωστε, που παίζει τόσο ως μεσοεπιθετικός όσο και στα άκρα και υπό προϋποθέσεις στην κορυφή τής γραμμής κρούσης, είναι εξαιρετική περίπτωση και, μοιραία, δεν περνάει απαρατήρητος από κανέναν. Πολύ περισσότερο αφού συνεχίζει να κυκλοφορεί ως free agnet, αν και παρόλα αυτά το market value του παραμένει στα 10 εκατ. ευρώ.

Έχει 45 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα τής Εθνικής ομάδας τής πατρίδας του, και θα μπορούσε άνετα να αναλάβει τον ρόλο που είχε μέχρι πέρσι ο Κώστας Φορτούνης στην 11άδα του Ολυμπιακού. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που αναλύει αγώνες στο γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον Γιαζίτσι και την παρουσία στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λιλ.

  Καμπανακι από Θεσσαλονικη! "Περισσότερoι Έλληνες στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ"

“Τεχνική για 10άρι, σουτ και σέντρες – Ωραίο πόδι και ακρίβεια στη μεταβίβαση – Μπορεί και ψευτοεννιάρι”

“Ωραίος παίκτης, πολύ ωραίος και κλασσάτος, αριστεροπόδαρος αλλά δεν έχει ακριβώς θέση στο γήπεδο. Τον βάζουν ακραίο αλλά δεν είναι ακραίος, έχει τεχνική για 10άρι αλλά δεν είναι 10άρι. Ωραίο σουτ, σέντρες για γκολ κ.λπ. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο σύστημα θα ταίριαζε. Ίσως ως 8άρι αλλά δεν έχει πολλά τρεξίματα για να κατεβάσει την μπάλα, αλλά έχει ωραίο πόδι, ακρίβεια στη μεταβίβαση κ.λπ.”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Μου αρέσει αυτός ο παίκτης, φαινόταν ότι κάτι θα γίνει, κάπως θα εξελιχθεί. Αλλά δεν έχει ταχύτητα για να παίξει στη γραμμή. Είναι πιο ψηλός και δεν έχει φοβερή επιτάχυνση. Αλλά είναι παίκτης ποιότητας, εργαλείο, μπορεί να παίξει ψευτοεννιάρι. Ίσως για αυτό να μην βρήκε ακόμα ομάδα”.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιαζίτσι βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα προκαλέσουν έκπληξη σε όλους… 

  Τσεκάρει Πολωνό επιθετικό ο Μακελελέ!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: