Ασπρόμαυρο πάρτι στον Βόλο! Παρέμεινε πρώτος ο ΠΑΟΚ και τώρα Γαλατά (vid)


Ασπρόμαυρο πάρτι στον Βόλο! Παρέμεινε πρώτος ο ΠΑΟΚ και τώρα Γαλατά (vid)


Διαφ.

Βόλος – ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε όσο… χρειαζόταν και έφυγε με επιβλητική νίκη από το Πανθεσσαλικό με 1-4 κόντρα στον Βόλο, με εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ και γκολ των Μουργκ, Τάισον, Τσάλοφ παρέμεινε στην κορυφή και πλέον κοιτάζει το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη (25/9) για το Europa League. Οι παίκτες του Λουτσέσκου αφού είδαν τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι του Άλτμαν στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά και τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φεράρι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο «τρίποντο» χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, κάνοντας παράλληλα και οικονομία δυνάμεων.

Το ματς:

Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, μιας και στο πρώτο λεπτό είχαν διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο Κόντε από κοντά θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει ενστικτωδώς, ενώ στη συνέχεια ο Κροάτης θα πει «όχι» και σε σουτ από τον Γκλάβτσιτς . Οι ευκαιρίες για τον Βόλο δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού ο Τσαγκαράκης θα δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Κόντε, από τον Καμαρά, με τον Άλτμαν, στο 3’, να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως τον Κοτάρσκι να αποκρούει και να διώχνει σε κόρνερ.

Η πρώτη «απάντηση» από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά θα έρθει στο 8’, με τον Μουργκ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από λάθος απομάκρυνση του Κόβατς, αλλά η προσπάθειά του του θα περάσει άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Τισουντάλι θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου, όμως το πλασέ του, θα διώξει ξανά ο Κόβατς. Στο 23’ ο Τάισον θα βρει εξαιρετικά τον Μπάμπα, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα προς τον Ντεσπόντοφ και τον Φεράρι να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή, με τον Τσαγκαράκη να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Σβάμπ, που σημάδεψε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα για τους γηπεδούχους θα γίνει μεγαλύτερο στο 34’ όταν ο Φεράρι θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και θα αφήσει την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

Στο 49’ ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μια «ανάσα» και από δεύτερο γκολ, με τον Μουργκ να εκτελεί φάουλ από πολύ πλάγια θέση, αλλά την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κόβατς. Ότι δεν έγινε όμως εκεί θα συμβεί στο 54’ όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα αλλάξουν εντυπωσιακά την μπάλα, με αυτή να φτάνει στον Καμαρά, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η προσπάθειά του θα κοντράρει στον Μουργκ και θα καταλήξει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι ποδοσφαιριστές του Βόλου θα αντιδράσουν άμεσα και στο 56’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μεντιέτα με κεφαλιά θα μειώσει σε 1-2.Ο Δικέφαλος του Βορρά, πάντως, θα πάρει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων τέσσερα λεπτά μετά, με τον Τισουντάλι να παίρνει την μπάλα, μετά από λάθος του Βιγιαφάνιες, να πασάρει στον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και να κάνει το 1-3.

Στο 69′ ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να βρει και τέταρτο γκολ, με τον Ντεσπόντοφ, όμως τελικά το τέρμα δεν θα μετρήσει μιας και δοθεί επιθετικό φάουλ του Βούλγαρου στην αρχή της φάσης. Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τσάλοφ θα βρει τον Κωνσταντέλια, που θα βγει απέναντι από τον Κοβατς, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου θα αποκρούσει το πλασέ του. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει την απόλυτη κυριαρχία, μην έχοντας κανένα πρόβλημα από τους γηπεδούχους και μάλιστα στο 85′ θα φτάσει και πάλι κοντά σε ακόμα ένα γκολ, όμως η κεφαλιά του Καμαρά θα σταματήσει στο δοκάρι.  Τελικά ο ΠΑΟΚ θα βρει και τέταρτο τέρμα στο 89′ με τον Τσάλοφ να βάζει την κόντρα πάνω στον Κόβατς, που προσπάθησε να κάνει γέμισμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 1-4. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν μέχρι το φινάλε, με τον Δικέφαλο του Βορρά να φτάνει στη νίκη με 1-3 και να παραμένει στην πρώτη θέση της Super League.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Σκόρερ: 56’ Μεντιέτα – 24’ Σβαμπ (πεν), 54’ Μουργκ, 60’ Ταίσον, 89′ Τσάλοφ

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (34’ Σμούλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόντε (61΄Κοζτα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (66′ ‘Οτο), Καμαρά, Σβαμπ (66′ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (66′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (66’ Τσάλοφ).


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: