Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα


Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα


Διαφ.

Φουλ ενεργός είναι εδώ και πολύ καιρό στα θέματα του ΝΠΣ Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, παρά το γεγονός ότι την περασμένη άνοιξη είχε δηλώσει ότι θα φύγει από την ομάδα και έπρεπε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Αλλά ο Αχιλλέας μπορεί χωρίς το ποδόσφαιρο;

Μια μικρή αναδρομή για το “Φεύγω”

Το περασμένο φθινόπωρο υπήρξε για πρώτη φορά η είδηση ότι ο Ατζούν θέλει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, μάλιστα, είχε επαφή με τον Γιώργο Σπανό για να αποκτήσει τον Ατρόμητο. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μέχρι να γίνει ευρείας λήψης η είδηση για τον Τούρκο επενδυτή και την ομάδα του Περιστερίου, ο Μπέος ήδη είχε επαφές με τον Mir. Survivor για να του παραχωρήσει τον Βόλο.

Μάλιστα, είχε ακουστεί ότι είχε κατατεθεί κάποιο πρώτο ποσό (500.000 ευρώ) για να προχωρήσει η συμφωνία, αλλά εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. Με αποτέλεσμα ο Μπέος να συνεχίσει να ψάχνει για επενδυτή, να εμφανιστεί στο προσκήνιο μια λύση από την Ελλάδα, αλλά να μην προχωρήσει ούτε αυτή τη προοπτική.

Τότε ήταν που είχε κάνει γνωστό ότι φεύγει, δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (δεν ήθελε να αποχωριστεί στον ΝΠΣ, αλλά να φύγει από το ποδόσφαιρο γενικότερα), αλλά από τότε στο sportdog κρατούσαμε μικρό καλάθι. Άλλωστε, ήδη μέχρι να πει ότι φεύγει από τον ΝΠΣ είχαν υπάρξει σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται με άλλη ομάδα στον Βόλο…

Ο Αχιλλέας Μπέος
InTime

Γιατί δεν πούλησε τον ΝΠΣ

Ο Αχιλλέας όντως είχε εκφράσει την επιθυμία να αποστασιοποιηθεί από τη Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που είχε βρεθεί η προοπτική του Ατζούν – Λέγεται μάλιστα ότι η αρχική συμφωνία αφορούσε πώληση για 3 εκατ. ευρώ! Αλλά ο Τούρκος επενδυτής, τελικά, δεν απέκτησε καμία ομάδα, πάγωσαν τα σχέδιά του, ενώ η επόμενη επιλογή για να παραχωρήσει την ομάδα δεν ήταν εκείνη που κάλυπτε τον Μπέο – Γιατί ο ΝΠΣ είναι δικό του δημιούργημα και δεν θα την έδινε όπου να΄ναι μόνο και μόνο για την ξεφορτωθεί, αν δεν υπήρχε πλάνο για σοβαρή επένδυση.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέος φτάνει κοντά στην παραχώρηση – Έχουν υπάρξει άλλες δύο που έφτασε κοντά στο να το κάνει. Τη μία από αυτές οι επενδυτές ήταν από την Αργεντινή, και τους εκπροσωπούσε δικηγόρος που εκπροσωπεί και την Νταϊάνα Μαντρίν – Ήταν η νοσοκόμα του Μαραντόνα πριν τον θάνατό του. Πρόκειται για τον Ροδόλφο Μπάκε, που είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

  Αλλαγές Λουτσέσκου, απόφαση για Καμαρά, Ντεσπόντοφ - Άσχημα νέα για Τόμας

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Βόλος “έσωσε” τελικά την κατηγορία, όχι μόνο δεν έφυγε από την ομάδα αλλά έφτασε μια ανάσα από το να είναι υποψήφιος πρόεδρος για τη Σούπερ Λιγκ! Μάλιστα, φέτος το ρόστερ τού ΝΠΣ είναι αναβαθμισμένο (άσχετα ποια θα είναι η τελική κατάταξη της ομάδας), δεν πηγαίνει για παραμονή αλλά για να μπει στα πλέι οφ που οδηγούν στην Ευρώπη και να ζήσει ιστορικές στιγμές.

Τελικά, δηλαδή, ο Μπέος όχι μόνο δεν φεύγει από την ομάδα, αλλά πατάει το πόδι του στο γκάζι για να βγάλει το κλαμπ στην Ευρώπη.

Ο Αχιλλέας Μπέος
InTime

Τι έχει φτιάξει για τον Βόλο ο Μπέος και ξεχωρίζει από τη μέση επαρχιακή ομάδα

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις τού Βόλου βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, που είχε ανακαινιστεί από τον Δήμο το 2017. Έχει χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ υπάρχει σκέπαστρο στη βορειοδυτική πλευρά. Είναι ενισχυμένο με πραγματικό χλοοτάπητα (96Χ64μ.) ενώ υπάρχει και βοηθητικό για τις ανάγκες των ακαδημιών. Παράλληλα, περιμετρικά του γηπέδου υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθούν οι αθλητές του στίβου, καθώς υπάρχουν 6 διάδρομοι των 400 μέτρων.

Βέβαια η ομάδα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό, ένα σύγχρονο στάδιο που μπορεί να μην της ανήκει, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να την βγάλει από εκεί. Κι αυτό μετράει πολύ.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

Ακόμα, ο Βόλος έχει κάνει ένα σημαντικό άνοιγμα στο κομμάτι των υποδομών τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει έμφαση στα ταλέντα που μπορεί να παράξει. Για αυτόν τον λόγο εμφανίζεται τόσο δυνατός στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ19, ενώ υπάρχει συνεργασία με την Αταλάντα ώστε να στέλνει παίκτες του Βόλου για να δοκιμαστούν αλλά και για να έρθουν στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές του ιταλικού κλαμπ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: