Ατακάρες Πηλιου! “Έπαιρνα Λαμέλα, Μαρσιάλ στο PlayStation”


Ατακάρες Πηλιου! “Έπαιρνα Λαμέλα, Μαρσιάλ στο PlayStation”


Διαφ.

Το εγκώμιο των Λαμέλα, Μαρσιάλ και Περέιρα έπλεξε ο Σταύρος Πήλιος σε δηλώσεις του πριν το ματς της ΑΕΚ με την Καλλιθέα, στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική της Super League. «Για εμένα, είναι ένα «όνειρο» γιατί η αλήθεια είναι ότι έπαιζα μαζί τους στο… PlayStation!», ανέφερε ο αριστερός μπακ της Ένωσης, ο οποίος τους χαρακτήρισε τεράστιους συμπαίκτες από τους οποίους έχει πολλά να μάθει και είναι κίνητρο για αυτόν να προπονείται μαζί τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πήλιος:

Για το παιχνίδι απέναντι στην Athens Καλλιθέα.

«Σίγουρα και το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ίσως και πιο δύσκολο από ό,τι με τον Βόλο γιατί η Athens Καλλιθέα έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά όποιος παίζει, είναι έτοιμος. «Κυνηγάμε» και το αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση. Οπότε, θα δούμε αύριο πως θα κυλήσει το παιχνίδι».

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Athens Καλλιθέα.

  Γιαννακόπουλος: "Κάτι μεγαλύτερο από απλά μία ομάδα ο Παναθηναϊκός" (vid)

«Σίγουρα είναι δύσκολη ομάδα, έχει δείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική. Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι της, έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία, που θα προσπαθήσουμε να τη «κτυπήσουμε». Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για το ματς».

Για το πώς είναι να προπονείται με Μαρσιάλ, Λαμέλα, Περέιρα, παίκτες με εμπειρία ετών σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Για εμένα, είναι ένα «όνειρο» γιατί η αλήθεια είναι ότι έπαιζα μαζί τους στο… PlayStation! Σίγουρα, έχω πολλά να μάθω. Πολύ μεγάλοι παίκτες όλοι τους, με εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα και με τεράστιους συμπαίκτες. Οπότε, είναι ένα κίνητρο και για εμένα να μάθω από αυτούς πολλά και σίγουρα η χαρά μου είναι τεράστια να προπονούμαι με αυτούς τους παίκτες».

Intime

Για το αν αποκτά αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια.
«Σίγουρα. Είναι, όμως, και η ελευθερία που μου δίνει ο προπονητής, αλλά και οι συμπαίκτες μου. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να βελτιώνομαι. Θέλω να δείχνω στο γήπεδο ότι αξίζω γιατί με εμπιστεύεται η ομάδα και δουλεύω σκληρά για να συνεχίσω να πετυχαίνω αυτό το πράγμα».

  Με Χουάνκαρ και σημαντική επιστροφή ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: