Ατάκα Αλόνσο για το ΠΑΟ-Πανσερραϊκός – “Για να κερδίζουμε πρέπει να…”


Ατάκα Αλόνσο για το ΠΑΟ-Πανσερραϊκός – “Για να κερδίζουμε πρέπει να…”


Διαφ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του, δίχως απουσίες και προβλήματα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός κάνει την αυτοκριτική του και μαθαίνει από τα λάθη του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Matchday Mag:

«Οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ χρήσιμες για την ομάδα. Είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κι είμαι πολύ ικανοποιημένος που δούλεψα με όλους τους παίκτες σ’ αυτή τη σειρά των προπονήσεων δίχως προβλήματα και απουσίες. Είναι κάτι σημαντικό που με έκανε χαρούμενο. Θεωρώ ότι με το χρόνο και με περισσότερη δουλειά και περισσότερες προπονήσεις, θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να γίνουμε η μεγάλη ομάδα που πρέπει να είμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε ποια είναι τα λάθη μας και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μάθαμε το προηγούμενο διάστημα, είναι ότι για να κερδίζουμε, πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει όταν φτάνουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας κι αυτό πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να νικήσουμε».

  Πέναλτι που... άναψε φωτιές για Βόλο - Μεγάλη απόκρουση Κοτάρσκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: