“Τσίμπησε” βαθμό από το πουθενά ο ΟΦΗ στο 94’- Ούτε τώρα ο Λεβαδειακός (Vd)


“Τσίμπησε” βαθμό από το πουθενά ο ΟΦΗ στο 94’- Ούτε τώρα ο Λεβαδειακός (Vd)


Διαφ.

Μια ανάσα από το πρώτο τρίποντο στη Super League της σεζόν 2024-25 βρέθηκε την Κυριακή (22/9) ο Λεβαδειακός, αλλά ο ΟΦΗ τον «πλήγωσε» στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, σε ένα κακό παιχνίδι, άξιζε τη νίκη (έχει 3 βαθμούς με τρεις ισοπαλίες) έχοντας προηγηθεί με γκολάρα του Μπάλτσι, ωστόσο στο 90’+4 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά και οι Κρητικοί από το… πουθενά πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, πιάνοντας τον Άρη στην 4η θέση και στους 8 βαθμούς μετά την 5η αγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, την εξέλιξη του αγώνα, στο 11’ ο Τσοκάι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ζίνι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 13’ ο Τσάπρας σέντραρε από δεξιά και ο Ρόμο έκανε το σουτ στην κίνηση, που ήταν άστοχο σε μια καλή στιγμή για τους Βοιωτούς.

Στο 23’ ο Χριστογεώργος απέκρουσε δύσκολα με το ένα χέρι το μακρινό σουτ του Τσάπρα, για να εξουδετερώσει και την προβολή του Μπάλτσι, που ακολουθούσε τη φάση.

  Ζεστός ο Ολυμπιακός για το μεγάλο αστέρι του Άρη- Αποφασίζει ο Στογιάκοβιτς

Για τον ΟΦΗ η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή καταγράφηκε στο 29’, με τον Μπάκιτς να σουτάρει από ευνοϊκή θέση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα των παικτών των γηπεδούχων, χωρίς κάτι άλλο σημαντικό μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου, που ήταν εντέλει πολύ μέτριο.

Αντίθετα, το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με φοβερό γκολ του Μπάλτσι στο 46’, κάνοντας το φαλτσαριστό σουτ από θέση έξω δεξιά και η μπάλα, αφού βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Χριστογεώργου για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, η μετριότητα κυριάρχησε ξανά, με την ομάδα της Λιβαδειάς να διαχειρίζεται απλά το προβάδισμά της, ενώ οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αδυνατούσαν να φτάσουν έστω σε υποψία φάσης.

Όμως, στο 90’+4 ο Λαμπρόπουλος με γυριστή κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Σενγκέλια από αριστερά, «παγώνοντας» τους Βοιωτούς, που είχαν πιστέψει ότι θα έπαιρναν την πρώτη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Λεβαδειακού για φάουλ του Ριέρα στον Γιαννιώτα πριν το γκολ, ωστόσο με τη συνδρομή του VAR αυτό μέτρησε κανονικά και προέκυψε το τελικό αποτέλεσμα.

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τους Τοροσιάδη (Μακεδονίας) και Νταβέλα (Μακεδονίας), ενώ στο VAR ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας) και ο Σάββας (Σερρών).

Κίτρινες: 27’ Τσοκάι, 77’ Λιάγκας – 15’ Φούντας, 60’ Μπρεσάν, 66’ Χατζηθεοδωρίδης, 74’ Λαμπρόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Τσοκάι (46’ Πλέγας), Μεχία (82’ λ. τρ. Κωστή), Ζίνι (65’ Γιαννιώτας), Πεντρόσο (88’ Εραμούσπε), Μπάλτσι, Ρόμο (88’ Όζμπολτ).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονζάλες (79’ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (79’ Καραχάλιος), Μπάκιτς (54’ Αποστολάκης), Σενγκέλια, Νους (62’ Σαλσίδο), Φούντας (79’ Ριέρα), Γιουνγκ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: