Ακατανόητο τί είδαν στον Βόλο! Λάθος κατά Ολυμπιακού στο Βικελίδης


Ακατανόητο τί είδαν στον Βόλο! Λάθος κατά Ολυμπιακού στο Βικελίδης


Διαφ.

Τις επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης στην εκπομπή «Σφύρα Καλά». Ο βετεράνος ρέφερι παραδέχτηκε, ότι «από πλευράς διαιτησίας είχαμε σχετικά καλή αγωνιστική, εξαιρώντας κάποιες περιπτώσεις».

Αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής σχολίασε τα σφυρίγματα στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: «Οι υποδείξεις του διαιτητή Ευαγγέλου και Ζαμπάλα στο Var ήταν πολύ σωστές. Το γκολ του Πανσερραϊκού πολύ σωστά μέτρησε, γιατί δεν υπάρχει παράβαση του Σαλαζάρ στον Μπακασέτα. Οι επόμενες φάσεις στο 23′ και στο 26′ με τον Ουνάι και Πελίστρι όπου ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι. Δεν υπάρχει παράβαση και σωστά δεν δόθηκα τίποτα. Τις άλλες υποδείξεις, σωστά δεν δόθηκε πέναλτι σε επαφή του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού με τον Βαγιαννίδη. Επίσης σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στο 48′, διότι δεν υπήρχε παράβαση υπέρ των Σερρών. Συν τοις αλλοις σωστά μέτρησε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπάρχει κάποια παράβαση από τον Γερεμέγιεφ», ανέφερε.

Όσον αφορά το Άρης-Ολυμπιακός; «Η πρώτη αμφισβητούμενη είναι στο 38′ για κίτρινη κάρτα για μαρκα΄ρισμα πάνω στον Γκαρσία. Εδώ έκανε λάθος ο διαιτητής. Δεν έχει χτυπήσει ο Ντόη τον Γκαρσία. Δεν έπρεπε να δοθεί κάρτα. Στη συνέχεια όμως τη φάσης, αφού χτυπήθηκε το φάουλ και κατέληξε κόρνερ, εκεί μπήκε το δεύτερο γκολ του Άρη. Εύχομαι πάμε σε πιο αυτοποιημένα συστήματα, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες για τέτοιες φάσεις. Για το πέναλτι που διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός, υπάρχει παράβαση, αλλά είναι εκτός περιοχής», επεσήμανε.

Στο Βόλος-ΠΑΟΚ είναι οι εξαιρέσεις στις οποίες αναφέρθηκε. «Στο 2′ δίνεται ένα πέναλτι υπέρ του Βόλου. Όσες φορές και να το δούμε, δεν μπορώ να καταλάβω τί είδαν διαιτητής και VAR και πήραν αυτήν την απόφαση. Η αποβολή του Φεράρι με δεύτερη κίτρινη, εδώ υπάρχει λάθος του διαιτητή. Στην αρχή της φάσης έπρεπε να δοθεί φάουλ του Καλγοερόπουλου στον Σάστρε. Επίσης ο Κόλεϊ έπρεπε να δεχτεί κίτρινη για φάουλ με αγκώνα στον Μύγα. Στο 67′ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ, γιατί υπήρχε επιθετικό φάουλ του Ντεσπότοφ», είπε.

  Συναγερμός για Σουλούκου: "Υπό την προστασία της Αστυνομίας στη Ρώμη"

Στο ανάφερε για το Athens Kallithea – ΑΕΚ, ότι στη φάση στο 73′ σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, γιατί το κράτημα του Πήλιου ήταν στιγμιαίο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΙΝΟΚΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: