Αποκάλυψη από Τουρκία για Ικάρντι ενόψει ΠΑΟΚ


Αποκάλυψη από Τουρκία για Ικάρντι ενόψει ΠΑΟΚ


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Από σήμερα, όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Γαλατασαράι άρχισε την μίνι προετοιμασία της για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League και φαίνεται πως ο Οκάν Μπουρούκ θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Ο Μάουρο Ικάρντι
AP

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της αντιπάλου του Δικεφάλου στην Sabah, Μεχμέτ Οζκάν, ο Τούρκος προπονητής θα αλλάξει πρόσωπα αλλά όχι και το σχήμα, διατηρώντας το 4-2-3-1 που παρατάσσει στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα στην σεζόν, ενώ θα βάλει βασικό για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, τον Μάουρο Ικάρντι αντί του Βίκτορ Οσίμεν στην κορυφή της επίθεσης.

«Ο Μάουρο Ικάρντι θα παίξει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν νομίζω ότι το σύστημα 4-2-3-1, όπου ο Οσίμεν είναι ο μοναδικός επιθετικός, θα αλλάξει μέχρι την επόμενη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Ικάρντι μπορεί να περιμένει προς το παρόν. Το δίδυμο του Οσίμεν με τον Ικάρντι μπορεί να παίξει σε παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς στο πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων σε βίντεο στο Youtube ο ρεπόρτερ της Γαλατασαράι.

Ο Μάουρο Ικάρντι
AP

  Θρίαμβος Ηλιόπουλου στο τιμόνι - Αποθεώθηκε για την πρωτιά και... ΑΕΚ (Vid)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: