Ενημέρωση από ΑΕΚ – Η διαδικασία μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας


Ενημέρωση από ΑΕΚ – Η διαδικασία μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας


Διαφ.

ΑΕΚ: Σημαντική ενημέρωση, μέσω ανακοίνωσης, από πλευράς Ένωσης που ενημερώνει για τον τρόπο που μπορεί πλέον να γίνεται η μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας, μια διαδικασία η οποία θα ξεκινήσει πιλοτικά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οπαδοί της ΑΕΚ
Intime

Η ΠΑΕ AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25 πως είναι έτοιμη προς χρήση η υπηρεσία μεταβίβασης των εισιτηρίων τους. Μαζί με τον πάροχο μας (Ticketmaster) θα ξεκινήσουμε πιλοτικά τη συγκεκριμένη διαδικασία για τον προσεχή αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν -εφόσον δεν θα είναι σε θέση να προσέλθουν στο γήπεδό μας- να μεταβιβάσουν το διαρκείας τους σε τρίτο πρόσωπο από την Τρίτη 24/9 μέχρι και το Σάββατο 28/9, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως η ΠΑΕ θα προβαίνει σε ακύρωση του εισιτηρίου διαρκείας εάν διαπιστώσει ότι γίνεται κακόβουλη χρήση της υπηρεσίας από τους κατόχους.

Έπειτα από κάθε παιχνίδι ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία να επαναφέρει το εισιτήριο στο gov.gr wallet του, εφόσον αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος, ή να το μεταβιβάσει σε κάποιον τρίτο.

ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

1. Συνδέομαι στο aekfc.gr από τον λογαριασμό μέσω του οποίου προμηθεύτηκα το εισιτήριο διαρκείας μου.

  Μίλησαν οι αριθμοί! Αυτό το όπλο του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης…

Οπαδοί της ΑΕΚ
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: