“Kαμπάνα” με αναστολή στον Αλόνσο από την UEFA – Ο απίθανος λόγος!


“Kαμπάνα” με αναστολή στον Αλόνσο από την UEFA – Ο απίθανος λόγος!


Διαφ.

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, αλλά με μονοετή αναστολή, τιμωρήθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ενημέρωσε η UEFA τη Δευτέρα (23/9).

Ο λόγος της τιμωρίας, πάντως, του προπονητή του Παναθηναϊκού προκαλεί πραγματικά μεγάλη εντύπωση, καθώς κρίθηκε υπεύθυνος για καθυστερημένη έναρξη αγώνα (late kick off) στη ρεβάνς με την Μπότεφ, στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ (επιβλήθηκε και πρόστιμο 25.000 ευρώ) και στη ρεβάνς με τη Λανς.

Συνεπώς, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα είναι μεν κανονικά στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αλλά αν με δική του ευθύνη προκύψει ξανά καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού, η ποινή του θα ενεργοποιηθεί.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
InTIme/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν και με συνολικό πρόστιμο 129.000 ευρώ για τρεις αγώνες, ποσό βέβαια… τσουχτερό.

  ΠΑΟΚ: Bρήκε "αντι-Μπράντον" στον Ταρίκ - Έχει Κοτάρσκι και έναν υπερπαίκτη

Συγκεκριμένα, η τιμωρία αφορά:

16.500 ευρώ για τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ (8/8) για χρήση λέιζερ και “ακατάλληλη συμπεριφορά ομάδας” που αφορά τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισε η ομάδα (5 συνολικά).

34.000 ευρώ στη ρεβάνς με τον Άγιαξ (15/8) για “ακατάλληλη συμπεριφορά ομάδας” (7 κίτρινες) και καθυστερημένη έναρξη αγώνα.

78.500 ευρώ στη ρεβάνς με τη Λανς για χρήση λέιζερ, μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις θύρες, άναμμα βεγγαλικών και καθυστερημένη έναρξη αγώνα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού
InTime/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Τέλος, απών από το παιχνίδι με την Μπόρατς θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης, αφού είχε αποβληθεί για διαμαρτυρία στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς με τη Λανς και δέχθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: