Χαμόγελα στην Ρωσία με Τσάλοφ – Ο ρόλος του ΠΑΟΚ και ο στόχος


Χαμόγελα στην Ρωσία με Τσάλοφ – Ο ρόλος του ΠΑΟΚ και ο στόχος


Διαφ.

Φέντορ Τσάλοφ: Στην προεπιλογή της εθνική Ρωσίας κλήθηκε ο Φέντορ Τσάλοφ για τα φιλικά παιχνίδια του Οκτωβρίου, με τον Βαλερί Κάρπιν να σχολιάζει την επιστροφή του 26χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ στις επιλογές του.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ρώσων αναφέρθηκε στην συχνότητα που αγωνίζεται πλέον στον Δικέφαλο ο Τσάλοφ αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξέρει τι να περιμένει αυτον γνωρίζοντας το επίπεδο του από τα χρόνια που αγωνίστηκε ως βασικός σέντερ φορ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ναι ο Φεντόρ Τσάλοφ επέστρεψε στην προεπιλογή για την εθνική ομάδα. Ξεκίνησε να παίζει κανονικά στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας μέρος στα τελευταία οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του και μάλιστα σκοράροντας στον τελευταιο αγώνα», είπε αρχικά ο Κάρπιν σε δηλώσεις του σε ρωσικα ΜΜΕ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε καλά το επίπεδό του και ειναι πολύ σημαντικό για αυτον να φτάσει σε φόρμα».

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν γνωστοί οι αντίπαλοι της ρωσικής ομάδας για τα φιλικά παιχνίδια του Οκτωβρίου και φαινεται πως θα παίξει με κάποια ή κάποιες από τις Συρία, Μαλαισία και Τουρκμενιστάν, καθώς δεν συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις μετά από την ποινή που έχει δεχτεί από την FIFA.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime

  "Μπαρτσελόνα ο Άρης, ας παίζουν Μπακούλας-Παπακανέλος! Υπομονή για Γενάρη"

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: