Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσιάλ – Απόφαση Ηλιόπουλου για Πήλιο και… Ράσφορντ


Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσιάλ – Απόφαση Ηλιόπουλου για Πήλιο και… Ράσφορντ


Διαφ.

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική βόμβα της εποχής του Μάριου Ηλιόπουλου, μια υπόθεση που χειρίστηκε ο εξάδελφός του Αντώνης (σε συνεργασία με Ραφίκ Τζεμπούρ), με τον παίκτη να έρχεται στην Ένωση για να παίξει μέχρι το 2027, αποκτώντας ένα συμβόλαιο… ρεκόρ, πάνω από 3 εκατ.Ευρώ. Ο Γάλλος επιθετικός αποθεώθηκε από χιλιάδες Ενωσίτες στο αεροδρόμιο, πούλησε τρελά το βίντεο με το αφεντικό της ομάδας, να τον βάζει σε θέση συνοδηγού και να τον καλεί για κατακτήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αλλά η ουσία και το μεγάλο ερώτημα της υπόθεσης είναι, πότε θα τον δούμε στο γήπεδο;

Περνάει εξετάσεις

Αναφέρθηκε και σε σχετικό θέμα του Sportdog. Ο παίκτης έχει να παίξει από τον Δεκέμβριο του 2023 και το ιατρικό ιστορικό του είναι βεβαρημένο. Για τον παίκτη έχει καταρτιστεί ένα πλάνο σταδιακής ένταξης του ποδοσφαιριστή. Ο Αλμέιδα αναγνωρίζει την ποιότητά του και περιμένει να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα κυρίως στη φυσική του κατάσταση. Το θετικό είναι, ότι έχει προπονηθεί μόνος του, αυτό όμως δεν του δίνει αγωνιστικό ρυθμό, στον οποίο υπολείπεται.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποκάλυψε, ότι ο παίκτης περνάει… εξετάσεις, που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση, για να διαπιστωθεί σε ποιο επίπεδο βρίσκεται και πόσο μπορεί να φτάσει. Όλα θα ξεκαθαριστούν την επόμενη εβδομάδα. Ο 29χρονος έκανε την πρώτη του προπόνηση το Σάββατο. Ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έμεινε εκτός μόνο στις ασκήσεις στις στατικές φάσεις και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για το υπόλοιπο διάστημα.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή όσα γράψαμε για τον παίκτη, ότι το πότε θα τον δούμε στο γήπεδο εξαρτάται από την εικόνα του στις προπονήσεις. Ο παίκτης δήλωσε, ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, από τα λόγια στην πράξη όμως, υπάρχει μια απόσταση που πρέπει να καλύψει ο ίδιος με την ένταση που θα δίνει στα Σπάτα και τη χημεία που πρέπει να αποκτήσει με τους συμπαίκτες του, ώστε να πείσει τον Αλμέιδα, ότι μπορεί να μπει στα σχέδια του.

Intime

Ποιος θα γίνει ο Ράσφορντ της ΑΕΚ;

Από εκεί και πέρα, εφόσον όλα πάνε καλά και ο παίκτης φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, το επόμενο κρίσιμο ερώτημα είναι, πώς θα χωρέσει στην επίθεση της ΑΕΚ, στην οποία υπάρχουν υπερπληθώρα επιλογών; Ο Αλμέιδα ισχυρίζεται, ότι θα βρεθούν τρόποι για να μπορέσουν να συνδυαστούν δύο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα στην επίθεση. Έστειλε όμως και ένα μήνυμα ο Αργεντινός τεχνικός, μιλώντας για κανόνες που ξέρουν οι ποδοσφαιριστές.

Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ έχει δύο φορ, τον Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς και τον νεοαποκτηθέντα Φραντζί Πιερό. Ο Άντονι Μαρσιάλ έχει αποδείξει, ότι μπορεί να φτιάξει καλό δίδυμο στην επίθεση με κάποιον συμπαίκτη, με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί, να τροφοδοτήσει και να τροφοδοτηθεί.

  Χαμός σε ματς της Championship - Δάγκωσε στο σβέρκο αντίπαλό του! (Vid)

Εξάλλου μια από δυο χρονιές, στις οποίες ξεχώρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν τη σεζόν 2019-2020, όταν πέτυχε είχε 23 γκολ με 11 ασίστ σε 48 συμμετοχές. Τότε είχε κάνει αχτύπητο δίδυμο με τον Μάρκους Ράσφορντ που και εκείνος έκανε τρομερά νούμερα μαζί με τον Γάλλο εκείνη τη χρονιά (22 γκολ, 10 ασίστ σε 44 συμμετοχές). Οπότε το ερώτημα είναι, ποιός παίκτης της ΑΕΚ θα μπορέσει να γίνει… Ράσφορντ για τον Μαρσιάλ; Ίσως να βγάλει ο Αλμέιδα ξανά κάποιον λαγό από το καπέλο του, όπως έκανε τον Λιβάι επιθετικό.
 

Intime

Όχι βόμβες στα αριστερά! Εμπιστοσύνη σε Πήλιο

Γίνεται πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό, ότι η ΑΕΚ προλαβαίνει να κάνει μία ακόμα κίνηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου που κλείνουν οι μεταγραφές των ελεύθερων. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί η αίσθηση, ότι η Ένωση θα καταφέρει να αποκτήσει αριστερό μπακ, παρότι ο Αλμέιδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, είχε ζητήσει μόνο επιθετικό. Εξάλλου όπως εξελίχθηκαν οι καταστάσεις, δεν αποκτήθηκε μόνο ο Πιερό, αλλά και ο Μαρσιάλ.

  Αυτός θα πωληθεί 100 εκατ. ευρώ - Καμπανάκι για Ιωαννίδη - Έτοιμος ο ΠΑΟ;

Ακούγονται κάποια πολύ δυνατά ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το πρώτο είναι του Δανού αμυντικού Σίμον Κιάερ που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και το άλλο είναι μια… σούπερ ντούπερ περίπτωση. Αναφερόμαστε στον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ψάχνει να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στην καριέρα του. Το κασέ του πρώην αρχηγού της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας όμως είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και είναι ζήτημα αν η ΑΕΚ μπορεί να δώσει 7,5 χαρτιά τον χρόνο για τον Ράμος.

Αφήστε που όπως μαθαίνουμε, στην οικογένεια Ηλιόπουλου υπάρχει πολύ θετική άποψη για τον Σταύρο Πήλιο και απ’ότι φαίνεται θα του δοθεί εμπιστοσύνη. Ήδη ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός μετρά βασικός σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ εμφανίζεται όλο και συχνότερα δίπλα στον Αλμέιδα στις συνεντεύξεις Τύπου, με τελευταία αυτή πριν το ματς με την Athens Kallithea. Έχουν και αυτές οι παρουσίες τους συμβολισμούς τους…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: