Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: “Έπαιξε παλικαρίσια με Γαλατα! Περίμενα παραπάνω από…”


Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: “Έπαιξε παλικαρίσια με Γαλατα! Περίμενα παραπάνω από…”


Διαφ.

Στέλιος Ηλιάδης: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Ηλιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και σχολίασε την πρεμιέρα του “δικεφάλου” στην League Phase της Europa League κόντρα στη Γαλατασαράι.

Φάση από το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ
Intime

«Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν συγχωρούν καμία αδράνεια, μου άρεσε η ομάδα, τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν φτηνά, η ομάδα δεν φοβήθηκε έπαιξε στα ίσια και παλικαρίσια, μπορεί αν έβαζε το γκολ ο Κωνσταντέλιας να άλλαζαν το παιχνίδι, αλλά με τα “αν” δεν κερδίζεις τους αγώνες.

Δεν είναι τυχαία η επέμβαση του Κοτάρσκι στο σουτ του Οσιμέν, έδειξε την κλάση του. Από τον Ότο περίμενα περισσότερα, αλλά είναι ένα αμυντικός που πιστεύω θα είναι καλύτερος από πέρυσι.

Γενικότερα το επίπεδο των ελληνικών ομάδων έχει ανέβει και ο ΠΑΟΚ συγκεκριμένα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε ρυθμό.  Έχει τρομερό ρόστερ η Γαλατά, όλοι οι παίκτες είναι ένας και ένας, βγάζει τον “Μαραντόνα” και βάζει τον “Πελέ”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ένα παίκτης μπορεί να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, αλλά εκεί χρειάζεται σωστή διαχείριση, γιατί σκέψου έναν παίκτη να παίζει στο Ολντ Τράφορντ και μετά μέσα στη Λειβαδιά. 

Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση από τον ΠΑΟΚ, αλλά σε τέτοια ματς, όπως αυτό με τον Άρη, παραμερίζεις την κούραση και παίζεις. Δεν φοβάμαι τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη», είπε ο Στέλιος Ηλιάδης.

Φάση από το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ
Intime

  "Ήττα ΠΑΟΚ με αρκετά γκολ" - Πρόβλεψη που θα συζητηθεί

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: