Επιχείρηση ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ – Ο στόχος Ραζβάν μέχρι τη διακοπή


Επιχείρηση ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ – Ο στόχος Ραζβάν μέχρι τη διακοπή


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Αν το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ήταν βολικό από πλευράς προσέγγισης και ρόλου, μιας που η Γαλατά είχε το άγχος, τα τρία παιχνίδια που έρχονται αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με τον Άρη ειναι επιτακτική ανάγκη για να κάνει ο Δικέφαλος το 3/3.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Αφού μετά από το ντέρμπι με τον Άρη, την Πέμπτη το βράδυ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου και εκεί ως γηπεδούχος και ως μια ομάδα πολύ κοντά σε δυναμικότητα, επιβάλλεται να κερδίσει, ενώ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, θα πάει να παίξει στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του «Rams Park» μοίρασε εύσημα στους παίκτες του, παρά την ήττα και επεσήμανε πως πρέπει άμεσα να το αφήσουν όλοι πίσω αυτό το αποτέλεσμα που είχε έντονο και το στοιχείο της ατυχίας, μιας που το ντερμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη δεν χωράει σε καμία περίπτωση έλλειψη συγκέντρωσης.

Το παιχνίδι της Κυριακής ειναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έδωσαν οι πρωταθλητές το βράδυ της Τετάρτης με την Γαλατασαράι και για αυτό από νωρίς έχει φροντίσει να προϊδεάσει όσους δεν το γνωρίζουν ο Ρουμάνος προπονητής.

  Οι 3 παίκτες που βλέπει ο Πεπ για αντί - Ρόντρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ήττα ειναι πάντα ήττα, ωστοσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει στοιχεία από αυτό το απαιτητικό παιχνίδι, να διορθώσει τα λάθη του και ειναι σίγουρο πως αν καταφέρει να κερδίσει τον ανεβασμένο Άρη στην Τούμπα, θα ξεχαστεί ακόμα πιο γρήγορα το 3-1 από την παρέα του Οσιμέν και του Ικάρντι.

Πηγή: sfina.gr

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: