Δίψα στον Ολυμπιακό – Έξι εκατομμύρια για δύο παίκτες οι Αγγελόπουλοι!


Δίψα στον Ολυμπιακό – Έξι εκατομμύρια για δύο παίκτες οι Αγγελόπουλοι!


Διαφ.

Δεν έμειναν πολλές ώρες για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης και Περιστέρι βρίσκονται στη Ρόδο καθώς το Σάββατο ξεκινάει το Σούπερ Καπ, το οποίο και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Στους ημιτελικούς κοντράρονται Παναθηναϊκός-Αρης και Ολυμπιακός-Περιστέρι και αν και στον αθλητισμό πολλά μπορούν να γίνουν, θα είναι απίθανο να μην υπάρξει τελικός μεταξύ των «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη κούπα, καθώς έχασε τους δύο μεγάλους τίτλους πέρυσι και έτσι αναγκάστηκε το καλοκαίρι να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παίρνοντας πάνω από όλα τους Βεζένκοφ και Φουρνιέ, που κοστίζουν περίπου 6 εκ. ευρώ ετησίως και οι δύο μαζί.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο χαλαρός καθώς έχει το απίστευτο περυσινό μαξιλάρι της κατάκτησης του πρωταθλήματος και κυρίως της Ευρωλίγκας. Στο περυσινό Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός είχε διαλύσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε προηγηθεί και με 32-4. Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να τραβάει τον φωτεινό πίνακα με αυτό το σκορ και στο τέλος της χρονιάς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να το ανεβάζει αυτό το στιγμιότυπο στα σόσιαλ από την πλευρά του για να πικάρει τους μεγάλους του αντιπάλους.

Οι «πράσινοι» έχουν θέμα με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που έχει τεθεί νοκ-άουτ, αλλά και με τον Λορένζο Μπράουν, που είναι τραυματίας και δεν είναι εντελώς έτοιμος.

Περιστέρι και Αρης από την πλευρά τους βλέπουν αυτά τα ματς σαν αποκομιδή εμπειριών και τεστ βελτίωσης της κατάστασής τους ενόψει των παιχνιδιών, που ακολουθούν. Ο Αρης έχει κι αυτός προβλήματα με απόντες αλλά και τραυματίες, που παίζουν (Τολιόπουλος), το Περιστέρι από την άλλη είναι σε καλύτερη κατάσταση.

  “Ένας εκ των Μεντιλίμπαρ, Αλμέιδα και Αλόνσο θα φύγει στη διακοπή…” (Vid)

Ο κόσμος της Ρόδου είναι έτοιμος να δώσει βροντερό παρών στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας και όλοι οι Ελληνες μπασκετόφιλοι περιμένουν πως και πως το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, των δύο ποιοτικότερων ομάδων της Ευρώπης.

Θα επικρατήσει ο Φουρνιέ με τον Βεζένκοφ; Ή ο Σλούκας με τον Ναν. Την απάντηση θα την πάρουμε το βράδυ της Κυριακής, όπως και να έχει οι δύο ομάδες έφυγαν αγκαλιασμένες για το νησί της Ρόδου, έτσι αναμένεται να γυρίσουν, άλλωστε ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο. Με την ομάδα του Περιστερίου να είναι κι αυτή στην ίδια πτήση και ο Αρης να πηγαίνει στο όμορφο νησί κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: