Έκανε το 2 στα 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα – Γκρίνια στον Ηρακλή για τη διαιτησία (Vd)


Έκανε το 2 στα 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα – Γκρίνια στον Ηρακλή για τη διαιτησία (Vd)


Διαφ.

Τις νίκες του στον Βόρειο (1ο) όμιλο της Super League 2 διπλασίασε το Σάββατο (28/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1 στους «Ζωσιμάδες».

Οι Ηπειρώτες, λοιπόν, έδωσαν συνέχεια στις επιτυχίες μετά το διπλό της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ ο «Γηραιός» ύστερα από το Χ με τον ΠΑΟΚ Β’ γνώρισε και την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, φωνάζοντας για τη διαιτησία (διαμαρτυρίες για πέναλτι τόσο σε ανατροπή του Κυνηγόπουλου στο 22′ όσο και για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μετά από σουτ του Μπερτόγλιο στο 42′).

Ο Μάντζης πέτυχε με προβολή το 1-0 στο 16’, για να ισοφαρίσει ο Τσιριγώτης στο 44’ με σουτ, ενώ στο 50’ ο Κυνηγόπουλος άγγιξε το 1-2 με δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ ξαναχτύπησε ο Μάντζης για τον ΠΑΣ με κεφαλιά, ενώ οι Θεσσαλονικείς ατύχησαν και στο 78’, καθώς ο Μπερτόγλιο εκτέλεσε απευθείας φάουλ σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκαριών.

  "Ποιος θα προστατεύσει τον Μαρινάκη από την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού;"

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πομς): Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας (90’+6 Δούμας), Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (87’ Λέο), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86’ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (79′ Χιμένεθ), Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόγλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86’ Κούστα).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

15:00 Μακεδονικός – Καμπανιακός

15:00 ΑΕΛ – Διαγόρας

15:00 Καβάλα – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

15:00 Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: