Ανατροπή με τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ! Ο Τσιφτσής “κόβει” Παβλένκα


Ανατροπή με τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ! Ο Τσιφτσής “κόβει” Παβλένκα


Διαφ.

Ο Αντώνης Τσιφτσής στάθηκε άτυχος στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον πήρε φέτος από τον Αστέρα Τρίπολης κοψοχρονιά, για 400.000 Ευρώ. Πέρσι η πολωνική Ράκοβ τον πήρε δανεικό, αλλά δεν κατάφερε να παίξει πολύ και επέστρεψε τον Γενάρη στην Τρίπολη, όπου ευνοήθηκε και από τον σοβαρό τραυματισμό του Παπαδόπουλου, για να παίξει ξανά βασικός. Στους «ασπρόμαυρους» κλήθηκε να υπερασπιστεί τα γκολπόστ στην πρεμιέρα της Super League, στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αφού ο Κοτάρσκι είχε κάνει ράμματα στο παιχνίδι με τη Μάλμε για τα προκριματικά του Champions League και αναγκαστικά έμεινε εκτός μάχης την 1η αγωνιστική.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο 25χρονος Έλληνας τερματοφύλακας όμως τα πήγε πολύ καλά. Όπως έγραψε τότε το Sportdog, το ντεμπούτο του ήταν θετικότατο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε μία πολύ καλή επέμβαση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομάς. Στο πέναλτι του Μπετανκόρ έπεσε στη σωστή γωνία, ακούμπησε τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει τροχιά. Είχε μία ασυνεννοησία με Νάσμπεργκ πριν το δοκάρι του Τομάς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Γενικά όμως δεν αντιμετώπισε θέματα, είχε σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις και δεν έκανε λάθη.

Το θέμα όμως με το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών θα τον πάει πίσω. Ο παίκτης αποφάσισε να το πάει συντηρητικά και όχι χειρουργικά, ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπορούσε να μείνει με δεύτερο τερματοφύλακα τον 20χρονο Μοναστηρλή ή τον 22χρονο Μπαλωμένο. Γι’αυτό κατέληξε στην περίπτωση του Τσέχου Γίρι Παβλένκα, ενός τερματοφύλακα με τέραστια εμπειρία από Μπουντεσλίγκα. Ο 32χρονος γκολκίπερ βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με προοπτική επέκτασης για ένα ακόμα έτος, ενώ αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν πήγε σε επιλογή μπαρουτοκαπνισμένου γκολκίπερ με 198 σε 7 χρόνια με τη Βέντερ Βρέμης. Γιατί το μέλλον ανήκει στον Τσιφτσή. Κάπου πήρε τα αφτιά μας, ότι δεν τον θέλουν στον ΠΑΟΚ. Και αναρωτηθήκαμε, αφού δεν τον θέλουν, γιατί τον πήρε το καλοκαίρι; Γι’αυτό ψαχτήκαμε, ρωτήσαμε και η απάντηση που πήραμε ήταν καθησυχαστική. Μας ειπώθηκε, ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν αποκτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» για να κάνει τα ρεπό του Κοτάρσκι.

  Αποφασίζει ο Αταμάν για Γκριγκόνις ή Οσμάν – Επιστρέφει ο Φαλ στο Λιμάνι!

Προς επίρρωσιν των λεγομένων μας, θυμηθείτε τι είπε ο Κώστας Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει το ρεπορτάζ από τη Μικράς Ασίας και είναι καλά πληροφορημένος για τα θέματα του ΠΑΟΚ, στην αθλητική εκπομπή του OPEN. “Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τσιφτσή. Έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας κάποια στιγμή θα πωληθεί. Αυτό είναι νομοτελειακό. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει πιάσει 7 εκατ.Ευρώ. Ο ΠΑΟΚ τον πήρε με 2, οπότε αν έρθει μια πρόταση πάνω από 8 εκατ.Ευρώ τότε ίσως να μην σκεφτεί να τον παραχωρήσει. Το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε η Τζένοα, αλλά η προσφορά της ήταν εξευτελιστική. Ζητούσε δανεικό με 1 εκατ.Ευρώ τον Κοτάρσκι, με υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς του 95% των δικαιωμάτων του έναντι 4 εκατ.Ευρώ.

Όταν πουληθεί ο Κροάτης, τότε τη θέση του θα πάρει ο Τσιφτσής, ο οποίος είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και πάνω απ’ όλα είναι Έλληνας. Οπότε αξίζει προσοχής. Γι’αυτό έχουν συγκεντρωθεί γύρω του στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποθεραπευτεί σωστά, να ξεπεράσει το πρόβλημά του και όταν χρειαστεί να φορέσει τη φανέλα με τον άσο.

  Τα έχασε με το Καλλιμάρμαρο ο Μπέβερλι - “Θα νικούσε ομάδα του ΝΒΑ ο ΠΑΟ”

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: