Γκαρντ-δολοφόνος στη λίστα Αταμάν από Euroleague – 18 πόντους 7 ασίστ μ.o.!


Γκαρντ-δολοφόνος στη λίστα Αταμάν από Euroleague – 18 πόντους 7 ασίστ μ.o.!


Διαφ.

Μια εξαιρετική περίπτωση από την Ελλάδα έχουν σταμπάρει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, καθώς φαίνεται ότι έχει εξαιρετική προοπτική για το μέλλον. Κατάγεται από τη Χίο που τα τελευταία έχει ανθίσει το μπάσκετ και βγάζει παιδιά με ταλέντο – Πρόκειται για τον Χατζηλάμπρου που βρίσκεται ήδη στον Άρη, 16χρονος γκαρντ-φόργουορντ που τα πήγε εξαιρετικά φέτος και με την εθνική ομάδα.

intime

Αμφότεροι τον έχουν σταμπάρει, αν και βρίσκεται στην υποδομή τού Άρη και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και αξιοποίησή του στην πρώτη ομάδα των Κίτρινων από τον Καστρίτη, που δεν θέλει όμως να τον πιέσει καθόλου.

Ξέρετε ποιος άλλος παίκτης έχει τεθεί στα υπόψιν των δύο μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ και δεν περνάει απαρατήρητος (κυρίως από τον Παναθηναϊκό); Ο Τι Τζέι Σορτς, 27χρονος γκαρντ της Παρί (κέρδισε πέρσι το EuroCup) με 18 πόντους 7 ασίστ μέσο όρο, που πρόπερσι στη Βόννη (είχε κερδίσει το Champions League) με 19.5 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο!

Πρόκειται για γκαρντ με τρομερό βρωμόχερο, καθώς από το ύψος του 1.75 μ. ο μοναδικός τρόπος για να σταθείς σε αυτό το επίπεδο είναι να σκοράρεις. Και ο Τ. Ζ. Σορτς σκοράρει αλλά και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του! Μέσω της Παρί, που κέρδισε το Eurocup, θα παίξει στην Ευρωλίγκα έτσι κι αλλιώς φέτος. Απλά με την περίπτωσή του ασχολείται η μισή Ευρώπη και, μαζί με τους υπόλοιπους, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Ap

Για αυτό μην αποκλείσετε το προσεχές καλοκαίρι να δείτε το όνομά του γραμμένο στα ρεπορτάζ τους. Ειδικά αν καταφέρει να έχει καλή παρουσία φέτος με τη φανέλα τής Παρί στην Ευρωλίγκα, που θα του δώσει το διαβατήριο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Άλλο Γιούροκαπ βέβαια και άλλο Ευρωλίγκα (ένας από τους καλύτερους παίκτες του Γιούροκαπ πέρσι και Έλληνας, ο Τολιόπουλος, δεν βρήκε χώρο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό), ειδικά για γκαρντ τόσο κοντό που για να ξεχωρίσει θέλει την μπαλα στα χέρια του για να κάνει σουτ. Παρόλα αυτά κρατήστε το όνομά του γιατί είναι παίκτης που ξεχωρίζει. 

  Νέα αποκάλυψη Ποντένσε - Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: