Άψογη η εμπλοκή του VAR στη Φιλαδέλφεια – Πέναλτι στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Άψογη η εμπλοκή του VAR στη Φιλαδέλφεια – Πέναλτι στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής στην εμπομπή «Σφύρα Καλά» – Powered by Sportdog ανέλυσε ο Κώστας Φινοκαλιώτης, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος! Ο λόγος είναι προφανής. Οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου ήταν καλές και έτσι ως βετεράνος ρέφερι δεν αναγκάστηκε να θάψει… συναδέλφους του. Οπότε σε αυτή την στροφή του πρωταθλήματος, τα φτυάρια μπήκαν μέσα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει άλλωστε.

«Όταν σε μια αγωνιστική που είχαμε δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι, του ΠΑΟΚ με τον Άρη και της ΑΕΚ με τον παναθηναϊκό, έχουμε κάθε δικαιώματα να γελάμε, επειδή οι διαιτησίες ήταν πάρα πολύ καλές. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε μερικές φάσεις, αλλά συνολικά τη διαχείριση του αγώνα από κάθε διαιτητή.

Intime

Στο ΠΑΟΚ-Άρης είχαμε εξαιρετική διαιτησία από τον Γερμανό Χαρμ Όσμερς. Όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές.

Στη συνέχεια είχαμε εξίσου καλή διαιτησία στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος με μια σωστή απόφαση για το πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών. Ο Χουτεσιώτης έκανε άστοχη έξοδο και γκρέμισε τον παίκτη του Ολυμπιακού. Εξαιρετική διαιτησία από τον Στέγκεμαν στον ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, γερμανόα και αυτός. Όλη η διαχείριση ήταν πολύ καλή, όπως η συνεργασία με VAR. Η απόφαση ήταν σωστή, η μπάλα βρίσκει σε απλωμένο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ και σωστά δόθηκε το πέναλτι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κριτικός διαιτησίας του Sportdog.gr.

  Ατάκα-αποκάλυψη Ηλιόπουλου για Μαρινάκη: "Η ψυχούλα του το ξέρει"! (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: