Ατάκες… φωτιά για Ιωαννίδη: “Τον λυπάμαι, μια ομάδα μόνος”

Ατάκες που καίνε τον Ιωαννίδη: Νιώθω συμπάθεια γι αυτόν, αισθάνεται μοναξιά μέσα σε μια ομάδα.

Ατάκες… φωτιά για Ιωαννίδη: Τον λυπάμαι, μια ομάδα μόνος


Διαφ.

Νίκος Καρούλιας: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή εικόνα των Πρασίνων και στάθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος όπως ανέφερε, είναι μία ομάδα μόνος του.

Ο
Intime

Είδα ένα ημίχρονο του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα, περίμενα ότι ήταν μία ευκαιρία να παίξει καλύτερα και στο δημιουργικό κομμάτι να συνδυαστούν οι μεσοεπιθετικοί που σαν μονάδες είναι καλοί.

Δεν είδαμε, όμως, κάτι διαφορετικό. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος, αλλά εκτός από μία προσπάθεια του Ιωαννίδη δεν είχε κάτι. Για τον Ιωαννίδη στεναχωριέμαι γιατί είναι μία ομάδα μόνος του, είδατε τι έκανε ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους και την πάσα με το εξωτερικό στον Τετέ. Ωστόσο, δεν έχει την ανταπόκριση από την υπόλοιπη ομάδα. 

Αν πρέπει ο ίδιος να παλεύει να φτιάχνει τη φάση και να τα βάζει δε γίνεται. Είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός, έχει πολύ ατομική ποιότητα, αλλά δε λέει τίποτα αν δεν ενταχθεί στο σύνολο και μέχρι στιγμής ο Αλόνσο δε μπορεί να το πετύχει

Για τον Ντιέγκο Αλόνσο: Πάντα λέω ότι ο προπονητής θέλει χρόνο, αλλά περιμένω βελτίωση. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα αν χάσει από τον Ολυμπιακό και εκεί θα φανεί ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν υπάρχει και καλή εναλλακτική. Και ο επόμενος θα θέλει από την αρχή τον χρόνο του. 

Με τον Ολυμπιακό είναι από τα ματς που μπορεί μία ομάδα να αλλάξει την πορεία της.  Τη χρειάζεται τη νίκη και μπορεί να την επιδιώξει.

Η ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Μου έκανε εντύπωση ο Πιερό, που θύμισε λίγο τον Χρούμπες που έπαιζε στο Αμβούργο στην εποχή μου. Το χθεσινό ματς ήταν μέτριο κατά τη γνώμη μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει, τώρα, να κερδίσει το ευρωπαϊκό με τη Μπάνια Λούκα, είπε ο Νίκος Καρούλιας.

O
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: