Πάλεψε αλλά δεν άντεξε ο Άρης – Τραυματισμός-σοκ για Χαραλαμπόπουλο (Vid)

Ο Άρης προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε – Χαραλαμπόπουλος υπέστη τραυματισμό-σοκ (Βίντεο)

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε ο Άρης – Τραυματισμός-σοκ για Χαραλαμπόπουλο (Vid)


Διαφ.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη 2η αγωνιστική του Eurocup, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, αλλά γνωρίζωντας την ήττα στο τέλος με 63-68. Κακό το ξεκίνημα στη σεζόν με το 0/2 να μην του επιτρέπει άλλα περιθώρια λάθους.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη 2η αγωνιστική του Eurocup, αργώντας να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να επιστρέψει από το -17 (13-30), αλλά στο φινάλε να μην μπορεί να βγάλει τις άμυνες που έπρεπε για να πάρει τη νίκη.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν την σεζόν με 0/2 και πλέον έχουν να ανέβουν έναν γολγοθά στη προσπάθεια που θα κάνουν να προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν αλλά αυτή η εντός έδρας ήττα πονάει αρκετά.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης αποχώρηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από το παρκέ, καθώς ο άσος της Τουρκ φάνηκε να τραυματίζεται άσχημα στο αριστερό πόδι.

  Σε ΣΟΚ ο Αλόνσο με τον θάνατο Μπάλντοκ - Σπίτι του ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

Το ξεκίνημα στο ματς ήταν εξαιρετικό για τους Τούρκους που μάζευαν το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο και το 13-30 έμοιαζε αντιπροσωπευτικό της εικόνας στο παρκέ. Ο Άρης όμως μετά από το 0-9 ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου αντέδρασε και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με μόλις 10 πόντους, χάρη σε έναν ανέλπιστο πρωταγωνιστή (Ρόμπερτς).

Στην τρίτη περίοδο η ανάκαμψη συνεχίστηκε και η ομάδα του Καστρίτη έφτασε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι με βολές (47-45). Μέχρι το 57-57 και το τελευταίο πεντάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά κάπου εκεί η Τουρκ Τέλεκομ είχε πιο καθαρό μυαλό στις επιθέσεις της και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα όπλα της για να τελειώσει το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 26-36, 47-47, 63-68

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: