“Δεν έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις ο Ηλιόπουλος- Λάθος που βγήκε θέμα Αλμέιδα”

Ο Ηλιόπουλος δεν έχει γνώσεις στο ποδόσφαιρο – Λάθος που τον έβαλαν να μιλήσει για τον Αλμέιδα.

Δεν έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις ο Ηλιόπουλος- Λάθος που βγήκε θέμα Αλμέιδα


Διαφ.

Για την εικόνα της ΑΕΚ, τον Μάριο Ηλιόπουλο, την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου από την Ένωση και για τους δύο αιώνιου μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο άλλοτε πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, Στράτος Γιδόπουλος. 

Για τη δήλωση παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΑΕΚ, ενώ η ΑΕΚ ότι δεν έχει σχέση μαζί της, ο Γιδόπουλος ήταν καυστικότατος λέγοντας χαρακτηριστικά: Μήπως θέλει να του κολλήσουν τα ένσημα; Ας μην ασχοληθούμε μ αυτό το θέμα…

Όσο για την εικόνα της ΑΕΚ και τον Μάριο Ηλιόπουλο, υπογράμμισε: Υπάρχει πρόβλημα με τους πολλούς τραυματισμούς. Δεν μπορεί μ ένα παιχνίδι την εβδομάδα να έχουμε επτά τραυματισμούς. 

Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ηλιόπουλος. Στο ποδόσφαιρο είναι καινούργιος. Θα έπρεπε να έχει επιλέξει επιτελείο που θα τον καθοδηγεί ποδοσφαιρικά. Δεν έχει μεγάλες ποδοσφαιρικές γνώσεις ο Ηλιόπουλος, ανέφερε ακόμη ο Στράτος Γιδόπουλος και επισήμανε: Εγώ ασχολούμαι τόσα χρόνια με την ΑΕΚ και δεν τον ξέρω. Μού κάνει σαν πρόεδρος. Έχουν γίνει κάποια λάθη συμπεριφοράς.

  Απίστευτο: Η UEFA "έγραψε" τη FIFA σε αίτημα για τον Μπάλντοκ
height=421
Intime

Σε ό,τι αφορά τον Pelado, ο Γιδόπουλος υπογράμμισε πως δεν έπρεπε να βγει ότι υπάρχει θέμα Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με την Λαμία. Δεν το είπε ο Ηλιόπουλος, βγήκε από το περιβάλλον του, ενώ για την άφιξη Μαρσιάλ υποστήριξε πως είναι καλή η επιλογή σημειώνοντας πως μπορεί να παίξει και πίσω τον φορ. 

Πιστεύω ότι ο Ηλιόπουλος θα δει μεγάλες χαρές με την ΑΕΚ, ανέφερε ακόμη ο Γιδόπουλος για να σπεύσει να αναφερθεί στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Φοβούμενος τους δημοσιογράφους ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τους μικρούς. Ας τους βάλει με την Μπράγκα και με τον Παναθηναϊκό είπε και πρόσθεσε: Ο Παναθηναϊκός, ενώ έπαιζε καλά με τις μεγάλες ομάδες, με την ΑΕΚ ήταν σαν να παραδόθηκε. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό θα διώξει τον προπονητή.

height=529


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: