Στο Λιμάνι με bonus συμμετοχών! “Τεχνική-αντοχή, ταχύτητες – Άλλο επίπεδο”


Στο Λιμάνι με bonus συμμετοχών! “Τεχνική-αντοχή, ταχύτητες – Άλλο επίπεδο”


Διαφ.

Με τον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί έντονα το όνομα του Νικόλα Αθανασίου, καθώς ο 23χρονος άσος με βάση το ρεπορτάζ που υπάρχει είναι “κλεισμένος” από τους Πειραιώτες στο πλαίσιο της περαιτέρω ελληνοποίησης του ρόστερ θέλουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει προοπτική και αξίζει κάποια στιγμή να βρεθεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο, προκειμένου να κάνει το step up στην καριέρα του και να γίνει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

Φέτος έχει ήδη 7 εμφανίσεις 1 γκολ και 1 ασίστ με την ομάδα του Περιστερίου μέχρι στιγμής, είναι διεθνής με την Κ18 της Εθνικής, ενώ το market value έχει φτάσει στις 350.000 ευρώ. Μάλιστα, αγωνίζεται σε μια θέση που οι Πειραιώτες έχουν τον Αποστολόπουλο πίσω από τον Ορτέγκα, άρα πρόκειται για μια λύση με μεγαλύτερη εμπειρία στη Σούπερ Λιγκ.

“Θα αλλάξει επίπεδο στον Ολυμπιακό – Τεχνική, αντοχή, ταχύτητες – Έτσι μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό”

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κυριάκο Νταμαδάκη, από το εξειδικευμένο σάιτ atromitistas που ασχολείται με τα νέα τής ομάδας του Περιστερίου, προκειμένου να σχολιάσει την είδηση αλλά και, κυρίως, να συνθέσουμε το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη.

“Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής και έχει προοπτική. Όταν αλλάξει ομάδα, αν τελικά βρεθεί στον Ολυμπιακό δηλαδή, και κατά συνέπεια αλλάξει και επίπεδο, θα δούμε τι μπορεί να κάνει”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα στοιχεία του:

  Αγχώνει τη Σίτι ο Γκουαρντιόλα - “Θα δούμε τι θα συμβεί”

“Τεχνική έχει για τη θέση του. Και αντοχή, ταχύτητες κ.λπ. Βγάζει ενέργεια. Για δεύτερη λύση, ώστε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι μια χαρά. Με λίγη δουλειά, ποιοτικότερη και καλύτερη που θα έχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μπορεί να φτάσει ψηλότερα”.

Θα υπάρξει πρόβλημα για τη μεταγραφή του από τον Ατρόμητο;

“Δεν θα έχει πρόβλημα να τον πάρει, δε νομίζω να υπάρξει οικονομικό θέμα δηλαδή. Θα μπουν ίσως και κάποια μπόνους συμμετοχών, συν κάποιο ποσό, και θα κλείσει το θέμα”.

Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

“Θέλει να ενισχυθεί με Έλληνες παίκτες ο Ολυμπιακός, θεωρώ ότι ο Αθανασίου θα πάρει ευκαιρίες και μένει να δούμε αν θα τις αρπάξει από τα μαλλιά. Εγώ τον πιστεύω πάντως”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: