Συνάντηση προπονητή από Αγγλία με πρόεδρο στην Αθήνα – Φέρνει και γυμναστή!


Συνάντηση προπονητή από Αγγλία με πρόεδρο στην Αθήνα – Φέρνει και γυμναστή!


Διαφ.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία του Ερόλ Μπουλούτ στην Κάρντιφ, αφού η κάκιστη εκκίνηση της ομάδας στην Championship οδήγησε στην απομάκρυνσή του. Ο σύλλογος από την Ουαλία (που όμως αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας) βρίσκεται στην τελευταία θέση μετά από 8 αγωνιστικές, παίρνοντας την απόφαση να αλλάξει προπονητή για να κάνει “restart”. Μαζί με τον Τούρκο τεχνικό αποχώρησε και ο Έλληνας γυμναστής, Νίκος Καρύδας.

Στην Κάρντιφ ο Μπουλούτ είχε πάρει πέρυσι τους Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη, με τους δύο Έλληνες άσους να μην αργούν να καθιερωθούν στη βασική ενδεκάδα. Πλέον καλούνται να συνεργαστούν με άλλον προπονητή, ωστόσο ο Μπουλούτ δεν αποκλείεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα!


Σύμφωνα με όσα λέγονται στη μανατζερική πιάτσα, ο Μπουλούτ όχι μόνο τσεκάρεται από Ελλάδα, αλλά έχει δυνατό… fan club σε ομάδα από το “Big-4” της χώρας μας. Μάλιστα, φέρεται να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Το ελληνικό πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων μετά την 7η αγωνιστική (5-6/10) και στο διάστημα αυτό ο Μπουλούτ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος θα φτάσει στη χώρα μας προκειμένου να έχει δια ζώσης συνομιλίες με τους ανθρώπους “μπιγκφοράτης” ομάδας!

Θυμίζουμε πως ο Μπουλούτ διαθέτει πολύ σημαντική εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιάς και αγωνίστηκε κατά σειρα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου και Βέροια. Ως προπονητής, οι παραστάσεις του από ομάδες πρωταθλητισμού περιορίζονται στη Φενέρμπαχτσε, όπου έμεινε από το καλοκαίρι του 2020 έως το Μάρτιο του 2021.

Ap

Πάντως για Ελλάδα, θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες είχε απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό. Λέτε και τώρα να αφορά η πληροφορία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να είναι έτοιμος αν αποφασίσει να απολύσει τον Ντιέγκο Αλόνσο;

  Αντίπαλοι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: Μπαμ Ρίγα με Γαλατά- Ήττες Φερεντσβάρος,Σοσιεδάδ

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: