Καραπαπάς: “Γραφικότητα μεγαλύτερη από Τσέλσι – Αν αυτό δεν είναι κόκκινη”!


Καραπαπάς: “Γραφικότητα μεγαλύτερη από Τσέλσι – Αν αυτό δεν είναι κόκκινη”!


Διαφ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο αντιπρόεδρος της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στη φάση του Τσέριν με τον Ροντινέι και αναρωτήθηκε πως «αν αυτό δεν είναι κόκκινη κάρτα τότε τι είναι;».

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Αν αυτό δεν είναι κόκκινη, τι είναι κόκκινη; Το ότι βγάζουν ανακοινώσεις για τη σημερινή διαιτησία που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑ (όχι ευρώ που είχαν αφήσει εισιτήρια) ξεπερνάει και την γραφικότητα του «με κάθε εισιτήριο των 10 γιούρος, ένα με την Τσέλσι τζάμπα, δύο προσκλήσεις για τους φίλους σας και ένα μπιτονάκι πετρέλαιο θέρμανσης».

Αλλά μιλάμε για τους τύπους που έχουν γεμίσει το γήπεδο με την φράση «Icon of Athens» και δίπλα περιμένεις να δεις κάτι απο Athens και βλέπεις το σύμβολο της Ιρλανδίας και του ΦΑΡΔΟΥΣ… Διότι αυτό να τους το δώσουμε. Έχουν φάρδος αμέτρηρο…

  Αποθέωση Τζίμα στη Γερμανία! Σπάει τα... κοντέρ

Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι και θα πρώτοι μέχρι το τέλος! Θα δώσουμε την ψυχή μας και θα το σηκώσουμε. Και κάποιοι θα περιμένουν ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. Άντε καληνύχτα τώρα.

Ή μάλλον ΟΧΙ καληνύχτα. Μισό.

Τώρα καληνύχτα».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: