Vamos! Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού


Vamos! Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού


Διαφ.

Με αυτά που διαβάζουμε από τους… ταξιδιώτες που βλέπουν σε κάθε ματς βελτίωση και με την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να κρατάει τον Αλόνσο μετά και από την επιτομή της γιόμας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι και εμείς μπαίνουμε στο κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός με το Χ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό και να ξεφύγει με 5 ολόκληρους βαθμούς από τον τελευταίο Πανσερραϊκό!

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, η οποία όπως διαβάσαμε πάτησε τις Σέρρες νικώντας στο 82΄, ισοπέδωσε το μεγαθήριο από τη Βοσνία αλλά έφταιγε ο κομμένος Σπόραρ που δεν νίκησε και φυσικά κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο θυμίζοντας κάτι από Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα.



Αυτά διαβάζουμε τον τελευταίο μήνα. Αυτά πιστεύει ξεκάθαρα και η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αράο, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Ιωαννίδης κλπ παίζουν άψογα το Alonso Ball της δεκαετίας του 1960 και υποδέχονται με μαεστρία τις γιόμες από τον τερματοφύλακα ή τα στόπερ.

Αλλά από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του βρίσκεται πιο κοντά στην 14η απ΄ ό,τι την 1η θέση, με άθλιο ποδόσφαιρο και όλα του τα αστέρια απενεργοποιημένα λόγω της ανεπάρκειας του προπονητή να δουλέψει ένα πλάνο ανάπτυξης και να ξέρει ο κάθε παίκτης τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο, τότε και εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα.

Συνεχίζουμε και εμείς στο αφήγημα των ρεπόρτερ – ταξιδιωτών της ομάδας, στηρίζουμε την αδιαφορία της διοίκησης στο έκτρωμα που παρουσιάζει ο Αλόνσο και καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κατέβει στην Ομόνοια να πανηγυρίσει το +5 από τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό.

ΥΓ: Vamos!

  ΑΕΚ: Η κακή μέρα, το άνετο πέρασμα από Άρη και ο Γκρέι που αλλάζει επίπεδο

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: