Η κλοπή της 10ετίας – Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ (Vid)


Η κλοπή της 10ετίας – Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ (Vid)


Διαφ.

Ο Ευάγγελος Μίχος στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του OPEN, θύμισε πώς ο Χαράλαμπος Κωστούλας που ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει αποτελέσει και παίκτη του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται φυσικά για την περσινή αποκάλυψή του στο Sportdog.gr, όταν ακόμα κανείς δεν ασχολούνταν με τον νεαρό άσο.

Διαβάστε τι έγραφε τότε το Sportdog.gr:

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας (“Χάμπο” τον φωνάζουν χαϊδευτικά) είχε παίξει δοκιμαστικά με την Κ12 του ΠΑΟΚ, σε τουρνουά στο Ντυσελντορφ, βάζοντας 10 γκολ. Για χάρη του (θεωρήθηκε αμέσως τεράστιο ταλέντο) βασικά ο “δικέφαλος” θα τον έπαιρνε πακέτο με τον αδερφό του, μάλιστα είχαν δώσει τα χέρια με τους γονείς τους, Θανάση και Ειρήνη Κωστούλα ενώ μέχρι και σπίτι να τους φιλοξενήσει είχαν ετοιμάσει στην Θεσσαλονίκη. 

  "Βόμβα" παλαίμαχου για Ραζβάν: "Αν ήταν άλλος θα είχε απολυθεί"

Η οικογένεια Κωστούλα είχε ξεκαθαρίσει πως τα δυο ανήλικα παιδιά θα πήγαιναν μαζί, δεν μπορούσαν να χωρίσουν, στην ίδια ομάδα,με την συνοδεία της μαμάς αφού ο μπαμπάς θα έμενε λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων στον Αλμυρό). Τότε είχε προσπαθήσει και η ΑΕΚ,με τον Νίκο Κωτσένογλου, να τους “κλείσει” αλλά δεν είχε την πειθώ του ΠΑΟΚ, ούτε η Ακαδημία της την αντίστοιχη προοπτική. 

Γιατί τότε τα αδέρφια Κωστούλα δεν μετακόμισαν στην Τούμπα; Τελευταία στιγμή το πήραν …χαμπάρι στον Ολυμπιακό και με μυστικές, αστραπιαίες κινήσεις τότε, ποντάροντας και στο… συναίσθημα, κατάφεραν οι “ερυθρόλευκοι” να αλλάξουν τα δεδομένα , πείθωντας την οικογένεια Κωστούλα που ακύρωσε την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και κατέβηκε τελικά στου Ρέντη.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: