Euroleague Fantasy Challenge: Οι γκαρντ που διέπρεψαν (ΒΙΝΤΕΟ)


Euroleague Fantasy Challenge: Οι γκαρντ που διέπρεψαν (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Μαζί με την πρεμιέρα της Euroleague, ξεκίνησε και το συναρπαστικό Euroleague Fantasy Challenge. Οι παίκτες ανάλογα με όσα κάνουν στο παρκέ δίνουν και τους ανάλογους πόντους στους fantasy manager τους και θα επικεντρωθούμε στους γκαρντ που δεν είναι… πρώτης επιλογής!

Ο Ταμίρ Μπλατ έκανε την τεράστια διαφορά και ήταν μακράν ο πιο φαντασιακός παίκτης ολόκληρης της αγωνιστικής με 39,60 πόντους και τον ακολούθησε ο  Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις με 24,20!

Στην 3η θέση είναι ο φθηνός Μάρτιν Χέρμανσον της Άλμπα με 18 και ακολουθούν ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς της Αρμάνι Μιλάνο και ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού με 15.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge.

  Καραπαπάς: "Γραφικότητα μεγαλύτερη από Τσέλσι - Αν αυτό δεν είναι κόκκινη"!

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Στη σελίδα Greek Fantasy League του Sportdog, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στην εικονική σας ομάδα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην Ευρωλίγκα, να ανταγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες και να κερδίσετε ελκυστικά έπαθλα.

Όσον αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα είναι ίδια με την περσινή σεζόν. Όλοι όσοι είχαν ομάδα την περασμένη σεζόν μπορούν να συνδεθούν στο Fantasy με τον ίδιο λογαριασμό.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: