“Ματ” Μπαρτζώκα! Έτσι “μεταμορφώνει” τον Βιλντόζα – Δεν τα έκανε με ΠΑΟ


“Ματ” Μπαρτζώκα! Έτσι “μεταμορφώνει” τον Βιλντόζα – Δεν τα έκανε με ΠΑΟ


Διαφ.

Μια κίνηση που σόκαρε αρκετούς στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ήταν η μεταγραφή του Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Πολλοί αναρωτήθηκαν το πώς θα ταιριάξει ο παίκτης στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς από την εποχή που έπαιζε στην Μπασκόνια το στοιχείο του ήταν το πιο ελεύθερο μπάσκετ με τα πολλά σουτ και γενικότερα το “run and gun” παιχνίδι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό που δεν βρήκε στον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν θα το βρει στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπαρτζώκας αρχίζει να μπαίνει στο… νόημα των όσων του ζητάει ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη αναμέτρηση στο Λαύριο, όπου ο Αργεντινός γκαρντ ήταν μετρημένος στην εμφάνισή του, αλλά με… πληθωρικά στατιστικά, προσφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

  AEK: Ομάδα να νικάει τους διαιτητές αλλά να τη βάζει και μέσα τη ρημάδα!

Η στατιστική λέει την αλήθεια, καθώς ο Βιλντόζα τελείωσε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δίνοντας λύσεις σε όλα τα μήκη του παρκέ και κάνοντας τον Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του, γνωρίζοντας ότι μπορεί να αξιοποιήσει τον παίκτη του με τον τρόπο που αυτός θέλει και ταιριάζει στους Ερυθρόλευκους.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: