Euroleague Fantasy Challenge: Μια φθηνή και καλή λύση στα γκαρντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Euroleague Fantasy Challenge: Μια φθηνή και καλή λύση στα γκαρντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο MVP της περσινής VTB League, Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς ήταν ήδη στο ραντάρ πολλών fantasy manager πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο νέος γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο έκανε ντεμπούτο στη Euroleague στην έδρα της Μονακό, αλλά παρά τον δύσκολο αγώνα, πρόσφερε 15 πόντους σε όσους τον εμπιστεύτηκαν και απέδειξε τι μπορεί να κάνει.

Στην 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, πρόκειται να γίνει ο βασικός γκαρντ της ιταλικής ομάδας απέναντι στη Παρί, ειδικά από τη στιγμή που ο Λεάντρο Μπολμάρο αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο που υπέστη.

Ο Ντιμιτρίεβιτς κοστίζει 9,7 credits και φαντάζει μια ιδανική επιλογή…

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge.

  Τις βλέπει και... αφηνιάζει! Οι... αγαπημένες ομάδες του Μορόν

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Στη σελίδα Greek Fantasy League του Sportdog, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στην εικονική σας ομάδα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην Ευρωλίγκα, να ανταγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες και να κερδίσετε ελκυστικά έπαθλα.

Όσον αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα είναι ίδια με την περσινή σεζόν. Όλοι όσοι είχαν ομάδα την περασμένη σεζόν μπορούν να συνδεθούν στο Fantasy με τον ίδιο λογαριασμό.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: