Τεστ για Γιαζίτσι και άλλους δύο – Φιλικό για Ολυμπιακό


Τεστ για Γιαζίτσι και άλλους δύο – Φιλικό για Ολυμπιακό


Διαφ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει φέρει πολλούς απόντες στον Ολυμπιακό λόγω των διεθνών υποχρεώσεων των παικτών, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ζήτησε να γίνει ένα φιλικό ματς για να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση του Γιουσούφ Γιαζίτσι.

Το πρωί της Πέμπτης (10/10), λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών, και ο Τούρκος μεσοεπιθετικός θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έχοντας κάνει αρκετές προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, όπως βέβαια και εντατικό ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
Facebook/Οlympiacos FC

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει αν ο πρώην άσος της Λιλ θα είναι σε θέση να μπει στα πλάνα του εν όψει του παιχνιδιού της 20ής Οκτωβρίου με τον Λεβαδειακό, ενώ κόντρα στους Περιστεριώτες θα παίξει και ο Αντώνης Παπακανέλλος, που με τη σειρά του αναμένεται να μπει στο ροτέισον το προσεχές χρονικό διάστημα.

Την ευκαιρία του στο φιλικό τεστ με τον Ατρόμητο θα πάρει και ο Θανάσης Ανδρούτσος, αν και βέβαια τα περιθώρια για εκείνον είναι πολύ στενά με δεδομένη την παρουσία των Ροντινέι και Κοστίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

  Βγάζει... μάτια ο Καμαρά! Διπλό ρεκόρ με το... καλημέρα στον ΠΑΟΚ

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: