“Φτιαγμένος” με ΠΑΟΚ ο Λόβρεν: “Νιώθω ότι αναγεννήθηκα…”


“Φτιαγμένος” με ΠΑΟΚ ο Λόβρεν: “Νιώθω ότι αναγεννήθηκα…”


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Στην Κροατία βρέθηκε ο Ντέγιαν Λόβρεν τις μέρες του ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω της διακοπής, με τον πολύπειρο αμυντικό να δίνει το παρών στην προπόνηση της «χρβάτσκα» και όπως ήταν αντιληπτό τράβηξε τα βλέμματα των ΜΜΕ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν
Intime

Πως να μην έχει επάνω στραμμένα τα φώτα ο Λόβρεν όταν έχει φτάσει τις 78 συμμετοχές με την εθνική Κροατίας και είναι από τους παίκτες που έφτασαν μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Ήταν αναμενόμενο η παρουσία του στην προπόνηση της εθνικής Κροατίας να γίνει πρώτο θέμα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με τον Λόβρεν να έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει πρώην συμπαίκτες του, αλλά σύμφωνα και με τα ΜΜΕ να έχει την δυνατότητα για να μια εγκάρδια συζήτηση και με τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μάριγιαν Κούστιτς.

Με παρέα τον εννιάχρονο γιο του, Γιόζιπ, ο 35χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Κροατίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Ο Λόβρεν στην off the record συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους, είπε ότι από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ αισθάνεται ότι έχει ξαναγεννηθεί αγωνιστικά, ενώ αργότερα που έμαθε ότι η Κροατία έχει πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς σε κεντρικούς αμυντικούς, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της «χρβάτσκα» μιλώντας στους ανθρώπους της κροατικής ομοσπονδίας.

  Τι είπαν διαιτητής και VAR στους παίκτες ΠΑΟ: "Υπάρχει χέρι, αλλά..." (Vid)

Από την πλευρά τους οι παράγοντες της ομοσπονδίας, χαριτολογώντας του είπαν πως με χαρά ότι θα ανακοίνωναν αμέσως τα νέα για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, ενώ από την πλευρά τους οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην συζητήση του είπαν ότι θα ήταν από τα πρώτα θέματα προβολής στην χώρα, αν επέστρεφε κάποια στην στιγμή στην εθνική ομάδα.

Πηγή: sfina.gr

Ο Ντέγιαν Λόβρεν
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: