Σε ΣΟΚ ο Αλόνσο με τον θάνατο Μπάλντοκ – Σπίτι του ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)


Σε ΣΟΚ ο Αλόνσο με τον θάνατο Μπάλντοκ – Σπίτι του ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον 31χρονο αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του -το οποίο είχε σήμερα γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μπάλντοκ. Άνθρωποι της ομάδας και συμπαίκτες του έσπευσαν στην οικεία του αμέσως μετά τα τραγικά νέα που έμαθαν, όντας σε κατάσταση σοκ.



Μεταξύ άλλων οι Γιώργος Τζαβέλλας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Σπύρος Βλάχος, Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Τόνι Βιλένα μετέβησαν απευθείας στη Γλυφάδα και στο σπίτι του Μπάλντοκ.

Άπαντες θλιμμένοι και μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ και ο Ντιέγκο Αλόνσο ενημέρωθηκε που ενημερώθηκε και έφτασε στο σημείο, ήταν σε σοκ και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

  Πάλεψε το Περιστέρι, αλλά η Μούρθια ήταν καλύτερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: