Τζορτζ Μπάλντοκ: Είχε γενέθλια η κόρη του και δεν είχε τηλεφωνήσει


Τζορτζ Μπάλντοκ: Είχε γενέθλια η κόρη του και δεν είχε τηλεφωνήσει


Διαφ.

Απίστευτο σοκ στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η σύζυγ’ός του τον αναζητούσε από νωρίς χθες καθώς είχε γενέθλια η κόρη τους και δεν τους είχε τηλεφωνήσει για τα χρόνια πολλά και έτσι πήρε τον ιδιοκτήτη γιατί ανησυχούσε.

Τον αναζητούσε από νωρίς η γυναίκα του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

  Νέα υπόκλιση για Μορόν στην Ισπανία: "Ερωτική σχέση με το γκολ"

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: