“Φτιαγμένος” παλαίμαχος του Άρη: “Για μεγάλα πράγματα φέτος”


“Φτιαγμένος” παλαίμαχος του Άρη: “Για μεγάλα πράγματα φέτος”


Διαφ.

Μιχάλης Ζιώγας: Την εξαιρετική εικόνα του φετινού Άρη και την εκτελεστική δεινότητα του Λορέν Μορόν εξήρε ο παλαίμαχος παίκτης όπου σχολίασε την παραμονή του Ισπανού φορ στον Άρη, τις επιδόσεις του Μανού Γκαρθία και τον έντονο ανταγωνισμό που παρουσιάζει και φέτος το πρωτάθλημα της Super league.

Ο Λορέν Μορόν
Intime

Για τον Μορόν και την παραμονή του στον Άρη είπε: «Μια νίκη είναι μεγάλη μέχρι να έρθει μια μεγαλύτερη. Έτσι είναι και με τις μεταγραφές. Μπορεί να πρωταγωνιστεί η ομάδα και ο κ. Καρυπίδης να κάνει μεγαλύτερη μεταγραφή.

Ο Μορόν βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αν εκτελεί και βάζει και τέτοια γκολ με προσωπικές ενέργειες έξω από την περιοχή, μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Έχει τρόπους να σκοράρει. Έβαλε ένα σεντερφορίσιο γκολ με το κεφάλι, πολύ έξυπνο. Είναι ευτύχημα για τον Άρη που έχει έναν τόσο σπουδαίο επιθετικό και σκόρερ. Ο φορ τρέφεται από το γκολ. Όταν δε σκόραρα έλεγα ότι πέφτει η ψυχολογία. Το γκολ δίνει ψυχολογία».

Για την εικόνα του Άρη μέχρι στιγμής: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν και λίγο τυχερός, αλλά πήρε πολύ μεγάλη νίκη, όπως και με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ μεγάλη η νίκη του. Ο Άρης στα παιχνίδια αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρός. Να μην την… πατήσει στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια».

Για τον Μανού Γκαρθία που επίσης είναι σε καλή κατάσταση«Σε πολύ καλή κατάσταση… Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που βάζουν την πινελιά τους. Ήταν πανέξυπνη η ενέργειά του και ένα πανέμορφο γκολ».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Άρης φέτος: «Νομίζω ότι αν θα είναι σοβαρός και ενισχυθεί τον Δεκέμβρη, χωρίς τραυματισμούς, έχει ποιότητα και προσωπικότητες και είναι έτοιμος για σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή θα πρέπει να γεμίζει το Χαριλάου».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Θα είναι πιο συγκλονιστικό φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει σ’ αυτό το μοτίβο. Ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί περισσότερο. Συγχαρητήρια στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού που εμπιστεύεται τα νεαρά παιδιά, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που δίνει ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και βάθος με πρόεδρο που έχει κάνει τεράστιες μεταγραφές. Θα είναι συγκλονιστικό το πρωτάθλημα», είπε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Παίκτες του Άρη
Intime

  Σκορδά για Μπάλντοκ: "Σοκαριστική είδηση, παγώσαμε όλοι... νέο παιδί" (Vid)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: