Έκανε… σεφτέ η Ρεάλ – Δύσκολη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν (Hls)


Έκανε… σεφτέ η Ρεάλ – Δύσκολη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν (Hls)


Διαφ.

Euroleague: Με όπλο της την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και με ηγέτη τον Καμπάτσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Παρτίζαν και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη.

Ο Καμπάτσο δεν ήταν σίγουρο στην αρχή της εβδομάδας ότι θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τελικά η EuroLeague άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του και τελικά ο Αργεντίνος ήταν ο παίκτης που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του με 11 ασίστ, 8 πόντους και 6 ριμπάουντ!

Με όπλο της την εκπληκτική της ευστοχία από το τρίποντο (55%) η Παρτίζαν άγχωσε τους Ισπανούς στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρεάλ μπορεί να κρατούσε τα ηνία, αλλά δεν μπορούσε να «χτίσει» διαφορά που επιθυμούσε. Ο Ιμπάκα με 11 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ο παίκτης που πήρε στις πλάτες του τους «μερέχνες» και τους οδήγησε στα αποδυτήρια με το +3 (50-47).

Με καλή περιφερειακή άμυνα και πίεση στην μπάλα, οι γηπεδούχοι «ανάγκασαν» τους φιλοξενούμενους σε αρκετά κενά διαστήματα. Ο Μούσα πήρε μπροστά στο σκοράρισμα και βοήθησε τη Ρεάλ να φτάσει σε διψήφια διαφορά (81-66) στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Ο Κάρλικ τζόουνς με διαδοχικούς πόντους έκανε την ύστατη προσπάθεια, ροκανίζοντας τη διαφορά, όμως ο Καμπάτσο ήταν εκεί για οδηγήσει εκ του ασφαλούς τους Ισπανούς στην πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν.

  Άλλος Βιλντόζα από ΠΑΟ, η μεγάλη διαφορά με Αταμάν! "Καμπανάκι" για Ντόρσεϊ

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: