Σερέλης στο sportdog: «6ος παίκτης ο κόσμος» – Τι είπε για Μπάλντοκ (Vid)


Σερέλης στο sportdog: «6ος παίκτης ο κόσμος» – Τι είπε για Μπάλντοκ (Vid)


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το δύο στα δύο στην Euroleague επικρατώντας επί της Μπάγερν Μονάχου στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, που ήταν ούτως ή άλλως κάστρο, αλλά σύμφωνα και με τον Χρήστο Σερέλη, τώρα δίνει περισσότερο ενθουσιασμό.

«Είναι πανέμορφο το γήπεδο. Εμείς ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει πως είναι και στον κόσμο δίνει περισσότερο ενθουσιασμό. Ούτως ή άλλως και η ατμόσφαιρα από πέρσι ήταν φανταστική για την ομάδας μας. Πραγματικά είναι ο 6ος παίκτης», ανέφερε ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού στο sportdog.

Η διαβολοβδομάδα

Ο Χρήστος Σερέλης δεν κοιτάζει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον που είναι η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα, λέγοντας: «Είναι σημαντικό το 2/2. Κάθε νίκη είναι σημαντική στην Euroleague. Ήταν δύο παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Έχουμε μια διαβολοβδομάδα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

«Δεν έχει να κάνει με ομάδες και χρώματα»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο πένθος που υπήρχε στο πράσινο στρατόπεδο με τον θάνατό του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο της οικογένειας του ανθρώπου που έχει φύγει με μια νίκη. Προφανώς θα θέλαμε να ήταν στη ζωή, ένα παιδί 31 ετών χάθηκε με ένα τρόπο αναπάντεχο. Όλοι, και αυτό δεν έχει να κάνει με ομάδες και χρώματα, ξαφνιαστήκαμε και μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και ένα παιδί που άφησε πίσω του».

  Υπόκλιση σε Ντεσπόντοφ! Σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: