“Μπαμ” με τον Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ!


“Μπαμ” με τον Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός μέσος, για όσους δεν το θυμούνται, ήρθε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, όπως είχαμε αναφέρει σχετικά στο Metrosport.gr. Την ημέρα του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά ήρθε ο Μειτέ στη Θεσσαλονίκη. Τότε, απουσίαζαν και οι διοικητικοί εκπρόσωποι (Γ. Σαββίδης, Μ. Γκοντσαρόβα), αλλά και τα στελέχη του Δικεφάλου.

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ επέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Στο χρονικό διάστημα των λίγων ωρών που ακολούθησαν έως το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου όταν και αποχώρησε ο Μειτέ από τη Θεσσαλονίκη, πιθανολογείται πως έγινε μία επαφή των δύο πλευρών. Χωρίς να επιβεβαιώνεται, ούτε από την μία πλευρά, ούτε από την άλλη.

Για τον Μειτέ επειδή το ερώτημα που τέθηκε είναι λογικό, για το αν υπάρχει η προοπτική να επιστρέψει στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου έλεγε προ ημερών, ξεκάθαρα, σε συνομιλητές του: “Κάνουμε προσπάθεια για να τον έχουμε μαζί μας από τον Ιανουάριο”.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχει εγκαταλειφθεί η πιθανότητα της επιστροφής του παίκτη, προφανώς με την προοπτική του δανεισμού.

  Οριστικό και επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ!

Πηγή: Metrosport


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: