Με… παράδειγμα την Εθνική ο ΠΑΟ – “Σημαντικός ο Μάγκνουσον”


Με… παράδειγμα την Εθνική ο ΠΑΟ – “Σημαντικός ο Μάγκνουσον”


Διαφ.

Νίκος Αθανασίου: Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιδράσει όπως και η Εθνική ομάδα στην διαχείριση της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ, μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Η χθεσινή πρώτη προπόνηση, μετά την απρόσμενη απώλεια του Μπάλντοκ, ήταν πολύ δύσκολη για όλους στον Παναθηναϊκό. Η ενός λεπτού σιγή στο ξεκίνημα κράτησε πολύ παραπάνω και τα δάκρυα στα μάτια όλων δείχνουν την ένταση. Σίγουρα υπάρχει ένα φωτεινό παράδειγμα, μετά την αντίδραση της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ, αλλά κάθε άνθρωπος και κάθε ομάδα είναι διαφορετικοί. Σίγουρα το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να συμβεί κάτι ανάλογο. Είναι όμως, μια κατάσταση, για την οποία δεν υπάρχει ένα εγχειρίδιο καλής διαχείρισης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, την Κυριακή θα δούμε πως έχει λειτουργήσει όλο αυτό σε ομαδικό επίπεδο, ξεχωριστά είναι άλλο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε… θέμα την απουσία του Μαξ και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μιας και θα χρειαστεί να βοηθήσει άμεσα τον Μλαντένοβιτς που αγωνίζεται συνεχώς, ενώ για την επάνοδο του Μάγκνουσον σημείωσε ότι ο Ισλανδός είναι σημαντικός και πλέον ο Αλόνσο θα αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: