“Ναυάγιο” Παναθηναϊκού στο Παρίσι – Πάλευε μόνος του ο Λεσόρ! (ΒΙΝΤΕΟ)


“Ναυάγιο” Παναθηναϊκού στο Παρίσι – Πάλευε μόνος του ο Λεσόρ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Κακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, που συνοδεύτηκε με ήττα από την Παρί με 84-80.

Οι Πράσινοι κυνηγούσαν στο σκορ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μένοντας πίσω ακόμα και -15 (42-27). Ακόμα και όταν η ομάδα του Αταμάν κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και να μειώσει στους 5 (73-68), πραγματοποίησε ένα καταστροφικό τελευταίο επτάλεπτο, που δεν της επέτρεψε να πετύχει την ανατροπή. Ακόμα και έτσι, ο Παναθηναϊκός άγχωσε τους Γάλλους στο φινάλε μειώνοντας στους 3 (83-80), απέμεναν όμως μόλις 6,6 δευτερόλεπτα. Ο Ερέρα με 1/2 βολές σφράγισε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Παρί.

Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στους Γάλλους να κερδίσουν 17 επιθετικά ριμπάουντ, αρκετά από αυτά σε κρίσιμα σημεία, υπέπεσε σε 15 λάθη και ήταν άστοχος.(18/40 δίποντα και 8/19 τρίποντα).

Ο Ματίας Λεσόρ έμοιαζε να παλεύει μόνος του για τους Πράσινους, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Κέντρικ Ναν σημείωσε 16 πόντους όμως ήταν άστοχος (5/15 σουτ) και ξύπνησε αργά, ενώ πέραν του Μπράουν (14 πόντοι) κανείς άλλος δεν μπόρεσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Για την Παρί, ο Χίφι έκανε μεγάλη εμφάνιση με 20 πόντους, ο Σορτς πρόσθεσε 16 πόντους και ο Μάλκολμ σημείωσε 14 πόντους.

  Κρίμα! Η Εθνική Ελπίδων λύγισε από Κροατία και αποκλείστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παρί πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στη Euroleague (1-2), ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 2-1 και την Πέμπτη (17/10, 21:45) δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: