Θέλει restart με ΟΦΗ ο ΠΑΟ – Το “στοίχημα” Αλόνσο με Μπακασέτα


Θέλει restart με ΟΦΗ ο ΠΑΟ – Το “στοίχημα” Αλόνσο με Μπακασέτα


Διαφ.

Νίκος Παγκάκης: Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει μια καινούργια αρχή με τον ΟΦΗ και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς ο Παναθηναϊκός, νομίζω ότι πλέον στρέφεται αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων όλο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που είναι πολύ πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Ξεπέρασε τα ντέρμπι αλλά έχει ανηφόρα μπροστά του γιατί άφησε βαθμούς και πρέπει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Προφανώς θέλει να φύγει με το διπλό από την Κρήτη, ο Αλόνσο έχει ήδη ξεκινήσει να αναλύει τον ΟΦΗ με τους συνεργάτες του. Θα προσπαθήσει να κάνει ένα restart ο Παναθηναϊκός, έχει βέβαια μπροστά του ΟΦΗ, Τσέλσι, Άρη…», ανέφερε με νόημα.

Παράλληλα ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε και στην πιθανή ενδεκάδα των Πρασίνων με τους Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Αράο, Μπακασέτα και Τετέ να είναι βέβαιοι για να ξεκινήσουν, ενώ έκανε ειδική μνεία στην αγωνιστική άνοδο του Έλληνα αρχηγού, από το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς και μετά, επισημαίνοντας ότι πρέπει να βρεθεί λύση για να γίνει ακόμα πιο λειτουργικός, όπως συμβαίνει και στην Εθνική.

  Γκουαρντιόλα ή Μουρίνιο στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών»;

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: