Η… αναγέννηση του Κουλούρη στην Πόγκον – “Γιατί όχι ξανά στην Ελλάδα;”


Η… αναγέννηση του Κουλούρη στην Πόγκον – “Γιατί όχι ξανά στην Ελλάδα;”


Διαφ.

Στην πολύ καλή παρουσία τού Ευθύμη Κουλούρη αναφέρονται τα τελευταία 24ωρα τα ελληνικά αθλητικά Μέσα, καθώς ο 28χρονος επιθετικός τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πολωνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα τής Πόγκον Στσέτσιν – Έχει πιστωθεί ήδη 7 γκολ σε 11 παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παραδοσιακά στην Πόγκον τα πηγαίνει πολύ καλά από το καλοκαίρι τού 2023 ο Έλληνας άσος, καθώς είχε 18 γκολ και 3 ασίστ τη σεζόν 2023-24, ενώ η τιμή του στο market value φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ – Παλαιότερα είχε σκαρφαλώσει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Κουλούρης είχε κάνει το ξεπέταγμα στον ΠΑΟΚ (προέρχεται από τις ακαδημίες του), έπαιξε στην Ανόρθωση, στον Ατρόμητο, την Τουλούζ, τη ΛΑΣΚ και την Αλάνιασπορ, ενώ στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί 5,4 εκατ. ευρώ για τις μεταγραφές του.

Το συμβόλαιό του με το πολωνικό κλαμπ λήγει το καλοκαίρι τού 2026 και την άνοιξη τού 2022 ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωσή του – Λίγο πριν οι Πράσινοι πληρώσουν 3,5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να φέρουν στην Ελλάδα τον Σπόραρ. Για την ιστορία τη σεζόν 2021-22 ο Κουλούρης είχε πιστωθεί 14 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα του Ατρόμητου, ενώ από τότε μέχρι σήμερα μετράει 29 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ο Σλοβένος άσος έχει 28 γκολ και 9 ασίστ – Απλά ο ένας έφυγε με 1 εκατ. ευρώ από τον Ατρόμητο για τη ΛΑΣΚ, ενώ για τον άλλον δόθηκαν 3,5 εκατ. ευρώ και ετήσιο κασέ 1+ εκατ. ευρώ…

  Απίθανη ατάκα για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Είναι σαν τις μύγες..."

“Τα βάζει μέσα στο κουτί – Λυγίζει στα μεγάλα ματς – Μπακ απ σε μεγάλη ελληνική ομάδα”

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βασιλάκος, που αναλύει αγώνες στο πολωνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε μέσω του sportdog την παρουσία τού Κουλούρη με τη φανέλα τής Πόγκον Στσέτσιν, αν θα μπορούσε με τέτοια συχνότητα που σκοράρει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα ή να βρεθεί ξανά στο ρόστερ μεγάλου ελληνικού κλαμπ.

“Πηγαίνει καλά αλλά και πέρσι πήγαινε καλά. Βασικός φορ της Πόγκον είναι, σε καλή κατάσταση βρίσκεται και φέτος έχει ξεκινήσει δυνατά. Ο γνωστός Κουλούρης που τα βάζει μέσα στο κουτί είναι”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την ομάδα του και πώς τον αξιοποιεί:

“Παίζουν επιθετικά, βάζουν μπάλες στην περιοχή, δεν έχει κάποια τρελή εξέλιξη στην καριέρα του ο Κουλούρης. Η Πόγκον είναι ομάδα έδρας, κερδίζει εντός και χάνεται εκτός. Δεν έχει πάρει τίτλους και λυγίζει στα μεγάλα ματς, αλλά στην έδρα της τα πηγαίνει πολύ καλά”.

  "Προπονηταράς ο Γιοβάνοβιτς - Η απαξίωση όσων έχει ο Παναθηναϊκός είναι..."

Θα μπορούσαμε να τον δούμε ξανά με την Εθνική;

“Θεωρώ ότι με τους επιθετικούς που έχουμε τώρα στην Εθνική, δεν χωράει τώρα”.

Θεωρείς ότι είναι σε επίπεδο για να παίξει σε μεγάλη ελληνική ομάδα;

“Σε ελληνική ομάδα και να έρθει δεν είναι για το τοπ επίπεδο, μπορεί να έρθει για μπακ απ όμως. Σκοράρει αλλά μέχρι εκεί.”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: