Ζήτησε Σιλά ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό – Σε… απόγνωση ο Λουτσέσκου με ΑΕΚ


Ζήτησε Σιλά ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό – Σε… απόγνωση ο Λουτσέσκου με ΑΕΚ


Διαφ.

Μια πολύ-πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού για τον Λαμίν Σιλά (Γκάμπια, επιθετικός, γεννημένος 06/06/2006), που ανήκει εδώ και λίγο καιρό στους Πειραιώτες και τα πηγαίνει εξαιρετικά στου Ρέντη.

Πριν από λίγες μέρες, αναφέραμε μεταξύ άλλων για τον νεαρό άσο: “Έχει το κλασσικό αφρικάνικο σουλούπι, ψηλόλιγνος (1.81 μ. και 72 κιλά), παίζει και με τα δύο πόδια. Ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, βρίσκεται μέσα στις φάσεις και έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.  Σε σουλούπι και κίνηση θυμίζει πολύ τον Πίτερ Οφορίκουε, αλλά προφανώς κι αυτός χρειάζεται βελτίωση στο κομμάτι της τακτικής. Κι ένα tip: Το περασμένο καλοκαίρι είχε προπονηθεί λίγες φορές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν είχε προχωρήσει η απόκτησή του από την αγγλική ομάδα”.

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι τα πηγαίνει τόσο καλά στην Κ19 του συλλόγου, που ήδη υπάρχει εισήγηση για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Και μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρεθεί και για προπονήσεις (τον έχει ζητήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να τον δει) αλλά μην αποκλείσετε να υπάρξει και συμμετοχή του σε αποστολή τής πρώτης ομάδας. Προκαλεί εντύπωση αυτό σε κανέναν; Μάλλον όχι, καθώς το παιδί είναι διαμάντι. Και ο λόγος που δεν τον είχε κρατήσει η Νότιγχαμ στο ρόστερ της (αλλά τον έστειλε στον Ολυμπιακό) ήταν επειδή είχε πρόβλημα με την κάρτα εργασίας και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο Νησί. Αλλιώτικα δεν θα περνούσε καν από την Ελλάδα…

ΜΠΑΛΝΤΕ: Μια και είμαστε στους πιτσιρικάδες, να πούμε δύο λόγια και για τον Μαχαμαντού, του ΠΑΟΚ, που παίζει στη β΄ ομάδα – 17χρονος Σενεγαλέζος χαφ (γεννημένος στις 30/1/2007), με ισπανικό διαβατήριο, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 στον Δικέφαλο. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε από την Κύπρο (έπαιζε στην Πάφο) και στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει έτσι, να βρεθεί για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα.

Intime

ΛΟΒΡΕΝ-ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: Παντού γράφουν ότι μπορεί να είναι βασικοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά δεν γράφουν και τον λόγο. Γιατί ο Λουτσέσκου μάλλον θα κάνει την ανάγκη-φιλότιμο, καθώς δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θέλει να τους δώσει φανέλα βασικού σε παιχνίδι με τέτοιες εντάσεις. Κι αν για τον πεπειραμένο στόπερ είναι σχετικά ψημένος (αν και πάλι παραμένει ερωτηματικό το θέμα των εντάσεων στο ντέρμπι με την Ένωση), για τον Μπακαγιόκο έχει τις πιο σοβαρές ενστάσεις.

Αλλά ούτε ο Κεντζιόρα μπορεί να παίζει ασταμάτητα (μετά την ΑΕΚ ο Δικέφαλος έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βικτόρια Πίλζεν, πρωτάθλημα με ΟΦΗ, κύπελλο με Αιγάλεω, πρωτάθλημα με Λαμία, ευρωπαϊκό με Μαν. Γιουάιντεντ, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Δηλαδή 7 ματς μέσα σε 10 μέρες), ενώ και ο Μαντί Καμαρά χρειάζεται ξεκούραση από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα…

  Τον απέρριψαν Αταμάν, Μπαρτζώκας και τώρα κυριαρχεί στη Euroleague (Vid)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: